Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanta5

Jak odejść od męża, który mnie zdradzał

Polecane posty

Gość Zanta5

Witam, mam 32 lata jestem mężatką od 12 lat. rok temu załamał mi się świat, gdy dowiedziałam się o zdrada mojego męża . Gdy urodziłam córkę 8 lat leku mój mąż zadzwonił za granicy i powiedział ze chce rozwodu, nie wiedziałam czemu. Córka urodziła się chora i lekarze nie dawali jej dużych szans a tu taki telefon. Wiec mu powiedziałam ze musi przyleci. Przyleciał było ok. Po pół roku było to samo!. Wtedy nie wiedziałam o co chodziło . Rok temu miał romans z koleżanką z pracy i wtedy wyszło wszystko na jaw. Zradzal mnie non stop , udawał kochającego męża i ojca. Za plecami obgadywal mnie, robił najgorszą. wiele dla niego poświęciła i dostałam podziękowanie. Dziś już wiem że mam dość i juz nie chce z nim dłużej żyć ale nie mam odwagi by to mu powiedzieć . Ja to zrobić! ???? Proszę o pomoc czy napewno dobrze robię. Nie wiem.

Gość gość
Mam ten sam problem ale mój mąż twierdzi że nie miał romansu to była dobra koleżanka z pracy dużo gadać niufam mu i niwiem czy długo wytrzymam i też niumiem od niego odejc trudne to jest