Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta eliminacyjna. Zbieram porady

Polecane posty

Gość gość

Moja córcia jest okropna maruda. Może tak być, że po prostu taki ma charakter, ale jest też ryzyko, że coś jej szkodzi i nieustannie pobolewa ją brzuszek. Po porodzie stosowałam bardzo różnorodną dietę, dlatego nie wiem jak reaguje na poszczególne produkty i teraz chcę wrócić do początku: 2 tygodnie ścisłej diety i po jednym produkcie na tydzień. Jakie produkty polecacie jako te bezpieczne? Narazie mam pomysly, żeby jeść z mięsa tylko indyka; z warzyw buraki, cukinie, sałaty; z owoców banany ; do tego ryż lub kaszę gryczana, wafle ryżowe jako zapychacz miedzy posilkami. Co jeszcze? Najbardziej brakuje mi pomysłu co jeść zanim mąż wróci z pracy, bo przy tej mojej marudzie brakuje mi czasu na gotowanie :(

Gość barramek
spowiedz w pierwotnych czasach chrzescianstwa byla bardzo rak wlasciwie rygorystyczna i surowa - dotyczyla wyznania grzechow wobec zawinionego w obecnosci ksiedza oraz reszty zgromadzenia chezwscian , ktorzy sluzyli jaki ci ktorzy potwierdzali 'takie rzeczywiste bohaterstwo spowiedzi ' -czyli rzeczywiste i szczere wyznanie wobec blizniego w obecnosci kaplana a nie odpuszczajacego wszystko kaloryfera , bez braku tego rzeczywistego kaplana ...czyli - kaloryfer w imieniu Boga odpuszcza wszystko - bez pokuty i zadoscuczynienia , zalu itd.... ...poniewaz wszyscy jestesmy grzeszni , a Jezus i tak nas odkupil - na wszelki kredyt nas odkupil, bez wzgledu na to co robimy , obysmy tylko wierzyli w Niego , a w to ze na odkupi , jak bedziemy wierzyli i robili np. co chcieli , czytajac podobno jakies Pismo ,zmanipulowany w przejazach fragnent ktore mowi ze wystarczy wierzyc i to wystarczy

Gość gość
Pestki słonecznika i dyni rzadko uczulają, siemię lniane. Uważaj też na to co pijesz, dla bezpieczeństwa najlepiej ograniczyć się do wody wysokozmineralizowanej.