Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwa jest ciaza

Polecane posty

Gość gość

Cześć a więc staram się z mężem o dziecko cykle mam 31 dniowe biorę cyclodynon na ich wyregulowanie lekarz kazał brać dopóki nie zajde w ciążę i od kilku miesięcy mam jak w zegarku co 31 dni. A więc owulacje mialam8 dni temu ale wszystko po kolei na drugi dzień od owulacji mam wzdety i zagazowany brzuch, w sobotę czyli 5 dzień od owulacji wieczorem zauważyłam na wkładce taka galaretke mała to znaczy to śluz był taki jak galaretka w kolorze brązowym później gdy zmieniłam wkładkę zobaczyłam takie brudzenie trwało to może z godzinę bądź dwie ale od tamtego Wydarzenia Mocno zabolal mnie jajnik normalnie wylam z bólu piersi mam lekko większe miękkie i ciągle sterczace sutki. Dzisiaj czyli 8 dzień po owulacji miałam mdlosci rano ale jak zjadłam już mi się polepszylo a zresztą mam takie uczucie jakbym zaraz miała no iść Miesiączke. Czy to Może być ciaza?na test za wczesnie

Gość gość
Na test za wcześnie na objawy też. Boże...

Gość gość
o matko...dziewczyny jedna przebija druga:/ 8 dni po owulacji mdłosci?...:/ takie objawy sa w 5-6 tyg nawet pozniej a nie 8 dni po owulacji autorko mysle ze jestes zafiksowana na zajsciu iwszedzxie widzisz objawy-odpusc troche to zajdziesz jak narazie strasznie sie spinasz:/ to nigdy nie pomaga poza tym na tym etapie to tylko test z krwi moze cos powiefzec bo diagnoza na kafe nic ci nie da-mozesz byc nie musisz