Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocikot

Facet chce mnie wysłać do pracy. Co robić?

Polecane posty

Gość kocikot

Praca na słuchawkach, 6 godzin dziennie ale ja wiem że nie dam rady. Nie wiem czemu to robi bo ma dużo pieniędzy, co mam robić? :(

Gość gość
Idź pod latarnie tam wiecej zarobisz i nie w 6h tylko w 1h

Gość gość
A mi mój kazał iść do pracy w banku wyśmiałam go. Nie muszę pracować mam swój stały dochód o którym on nie wie, i na razie mu nie powiem bo nie widzę takiej potrzeby. Nie mieszkamy razem jestem niezależna finansowo, a on mnie do roboty goni jakbym siedziała w jego kieszeni a tego nigdy nie zrobiłam niedługo go zostawię .

Gość gość
On Cię utrzymuje? Bo jeżeli tak to dosyć logiczne że chce żebyś pracowała żeby go trochę odciążyć

Gość kocikot
Tak, utrzymuje mnie, mieszkam u niego i ostatnio cały czas ma pretensje że nic nie robię całymi dniami, wcześniej nie miał :(

Gość gość
Może chce żebyś była bardziej samodzielna? Bo co by się stało gdybyście go zabrakło? z czego byś żyła? Powinnaś mieć jakąś prace, nie możesz żerować całe życie na innych

Gość kocikot
A niby czemu nie? Kiedyś kobiety nie pracowały i dobrze było.

Gość gość
A ja już12 lat nie pracuję i mój mąż za wszystko płaci. On jeszcze nie wie że ja nigdy nie pójdę pracować i że to on do końca życia będzie musiał za wszystko płacić. Wskoczyłam mu na plecy jak się zaręczyliśmy i tak niesie mnie i niesie.

Gość zawsze szczery
0/10

Gość gość
Ależ oczywiście że można żerować na innych. Trzeba sobie tylko upatrzyć odpowiednia ofiarę i jazda! Mądrzy ludzie wiedzą jak wszystko mieć bez pracy.

Gość gość
Jesteś mega nawina. On nie ma żadnego obowiązku Cię utrzymywać. To że kocha cię teraz nie znaczy że sytacja będzie taka sama za rok czy dwa. I co wtedy? Zostaniesz sama, bez żadnego doświadczenia, bez pracy. Nigdy bym nie zgodziła się żyć na utrzymaniu faceta.

Gość gość
A niby czemu nie? Kiedyś kobiety nie pracowały i dobrze było. xxx Właśnie, kiedyś. Teraz już tak nie ma.

Gość gość
No bo co to za zaleta pracować, urobić się jak dzikie zwierze a do tego wracać do domu wymęczony? To potrafi byle idiota. Ale żyć na poziomie, nie pracując tak żeby ktoś inny za to zapłacił to dopiero jest sztuka. I to niewielu potrafi. Ale ja do nich należę i jestem z tego dumna.

Gość gość
gość dziś A ja już12 lat nie pracuję i mój mąż za wszystko płaci. On jeszcze nie wie że ja nigdy nie pójdę pracować i że to on do końca życia będzie musiał za wszystko płacić. Wskoczyłam mu na plecy jak się zaręczyliśmy i tak niesie mnie i niesie. x Twój mąż to prawdziwy mężczyzna!

Gość gość
Ja jako facet ci powiem, że dobrze robi.Jak jest powód że nie możesz pracować? Wychowujesz dziecko-nie. Wnioskuje też, że obowiązków w domu też nie wykonujesz(gotowanie, sprzątanie itp)...więc co robisz tak w ogóle?Nie nudzi ci się? Praca byłaby dla twojego dobra pod wieloma względami.Własnej wartości, poszanowania dla pieniędzy i kształtuje też charakter.

Gość kocikot
Ćwiczę fitness czasem biegam żeby ładnie wyglądać, gotować zbytnio nie umiem wolę coś zamówić ale sprzątam np

Gość kocikot
Ćwiczę fitness czasem biegam żeby ładnie wyglądać, gotować zbytnio nie umiem wolę coś zamówić ale sprzątam np

Gość gość
Prowo 1/10

Gość gość
Może idź na studia jakieś? Może znajdziesz coś dla siebie, jakiś zawód w którym praca będzie Ci sprawiała przyjemność i nie będziesz od razu mówiła że nie dasz rady. warto jest mieć własne oszczędności

Gość gośććśog
Niedawno był temat w którym 23latka pisała czy ma prawo żądać od chłopaka utrzymania - czy to aby nie ta sama założyła ten temat?

Gość depresja dekompresja
Facet który zarabia dużo i wysyła dziewczynę do pracy zarobkowej jest świrem. Chyba że dziewczyna chce, ale to co innego.