Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38 tydzień ciąży objawy porodu

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 38 tygodniu ciąży i od rana czuję sie tak bardzo zmęczona , jakbym pracowała w kamieniołomach. Nie mam siły wstać z łóżka , czy naczyń pozmywać. Zastanawiam się , czy tak to jest przed samym porodem? Czy jeszcze mi troche zostało. W brzuchu od nocy czuję takie delikatne ciągnięcie , jak podczas okresu. To moje pierwsze dziecko , więc jestem zielona i niedoświadczona.Co o tym sądzicie?

Gość gość
Nikt nie wie?

Gość gość
Zmęczenie na tym etapie to normalne. Ciągnięcie to jeszcze nie skurcze. Trudno wyrokować kiedy poród. Ale najpóźniej za 4tyg. Musisz czekać.

Gość gość
dziekuj****ardzo mnie uspokoilyscie.

Gość gość
Witaj. Ja tez jestem w 38 tygodniu i objawy mam podobne do Twoich. Tyle,ze u mnie to zależy od dnia. Wczoraj na przykład mialam bardzo dużo energii. Sprzatalam,porządkowałam w szafkach cały dzien,a dzisiaj juz tak jak piszesz- jakbym pracowała w kamieniołomach, poza tym mam przez cały dzien bole jak podczas okresu,ale delikatniejsze,do tego napinanie sie brzucha co jakis czas. Ale nie mam pojecia czy juz sie nastawiać na poród,czy to jeszcze trochę...pozdrawiam.