Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka jest dla mnie wredna, ale wyciągać ręce po moje jej nie wstyd.

Polecane posty

Gość gość

Muszę wyrzucić z siebie trochę żółci. Siostra mojego męża od zawsze mnie nie znosi. Jest dla mnie wredna, obgaduje mnie, robił jakieś przytyki. Mimo, że gdy ona brała ślub byliśmy już rok po naszym napisała mojemu mężowi zaproszenie z osobą towarzyszącą. Po narodzinach mojego dziecka nie przyszła go odwiedzić, a potem miała pretensje, że nikt jej nie zaprosił i opowiadała wszystkim, że niby jej nie wpuscilismy do domu. Za 4 tygodnie ma termin porodu i ni z gruszki ni z pietruszki informuje mnie, że ona chce żebyśmy dali jej wózek po naszym dziecku. Dziękuję.

Gość gość
jej powiedz, że już sprzedałaś. Niestety. A innym rozpowiadaj, że chciałaś jej dać ZA DARMO, ale powiedziała, że jej dziecko nie będzie jeździć w używanym, że jej kolor nie odpowiada i jeśli chcecie dziecku podarować wózek to kupcie nowy. Więc niestety, musiałaś obcym sprzedać :(

Gość gość
NO TO WYLAŁAŚ,.... LEPIEJ CI?

Gość gość
Ona wie, że nie sprzedałam, bo jakiś zaś temu udostępniłam na swojej tablicy na fb ogłoszenie .

Gość gość
To może sobie chcieć.

Gość gość
powiedz że wózek chcesz sprzedać a za pieniądze z niego masz zamiar coś kupić dziecku. I nie ustępuj. A co na to twoj mąż?

Gość gość
On już mięknie i coś mamrocze, że może by jej chociaż pożyczyć, ale ma guzik do gadania, bo wózek to prezent od moich rodziców.

Gość gośćania
a ty potrafisz byc asertywna czy jak przychodzi co do czego to brakuje ci jezyka w gebie? bo mam wrazenie ze te wszystkie tematy zakladaja osoby bierne agresywnie tzn tu ok w kontakcie zachowuja sie neutralnie a jak odejda na bok to obgaduja powiedzialas jej ze jest na sprzedaz ? jak nie to powiedz i tyle- ja nie widze tu problemu

Gość gość
Oczywiście, że jej powiedziałam. Dokładnie "cena wózka jest w ogłoszeniu ". Po prostu chciałam się wygadać, bo strasznie zdenerwowało mnie, że ona tak mnie traktuje, ale kiedy czegoś potrzebuje to przychodzi do mnie. Nie lubię takich ludzi.

Gość gość
Jeszcze wali mi jakimiś frazesami "jesteśmy rodzina, rodzinie trzeba pomagać " :o

Gość gośćania
no to dobrze ze jej powiedzialas:) trudno jest burakiem i tyle

Gość gość
olej ja, nie kontaktuj sie z nia itd. szkoda energii na nia.

Gość gość
Buhahahaha wolałabym wózek wywalić na śmieci niż dać takiej klempie :D Z tym zaproszeniem na ślub to też pojechała, mam nadzieję, że nie poszłaś wtedy z mężem? Bo to okropny afront! A jeśli chodzi o gadki "jesteśmy rodziną" to odpal jej wprost, że przecież nie jesteś żadną rodziną tylko "osobą towarzyszącą" :P

Gość gość
Poszliśmy tylko do kościoła, a i tak całą rodziną na nas psy wieszała, że nie przybylismy na wesele hrabianki.

Gość asdsas
Ona wie, że nie sprzedałam, bo jakiś zaś temu udostępniłam na swojej tablicy na fb ogłoszenie . xxx Ale mogłaś sprzedać dwa dni temu.

Gość gość
Szwagierki :O Skad ja to znam :D Ona była/jest po prostu zazdrosna o... wszytsko. Takie sa baby. U mnie szwagierka jest stara panna :D to dopiero daje popalić :D Ale tak naprawdę to mi jej zal. ::( No bo powiedzcie same która by chciała być stara panna na dodatek niezbyt urodziwa? :( p.s uwierzycie, ze dziewczyna ma 30 lat i NIGDY nie miała chłopaka?

p.s uwierzycie, ze dziewczyna ma 30 lat i NIGDY nie miała chłopaka? " xxx uwierzę bo mam taką w pracy. Ludzkie słowa nie są w stanie opisać co to za idiotka.

Gość asdsas
p.s uwierzycie, ze dziewczyna ma 30 lat i NIGDY nie miała chłopaka? xxx Kolokwialnie i brzydko to ujmując, to jednak brak bolca robi swoje. Ja znam wykształconą, pracujacą jako wykładowca 50 letnią dziewicę. Jej hobby, to np: -krzyczenie na dzieci na placu zabaw -wyganianie ich z niego -aż w końcu po wielokrotnych interwencjach w administracji usunięcie placu i zasianie trawki, jak i zlikwidowanie ławek, które stały 30 lat.. koszmar panna.

Gość aktualna
hej :) nie zniżaj się do jej poziomu, ale pomysł z wózkiem nie jest zły. Jeśli będziesz organizować jakąś uroczystość to zapros jej meża z osobą, niech się poczuje. Powiedz jej w prost, że nie życzysz sobie takiego zachowania z jej strony bo jest ono żenujące i dziecinne, a ty z tego okresu już wyrosłaś dawno w porównaniu do niej , Pozdrawiam,

Gość gość
Po prostu zaproponuj jej cenę taką jak w ogłoszeniu , rodzice ci tak kazali żębyś miała na ciuchy dla dziecka . Ja bym tak powiedziała ,

Gość gość
Niewiem czy autorka zdaje sobie sprawe z tego, ze wczoraj jej szwagierka pisała o tym nieszczęsnym wózku tu na kafe :))))

Gość gość
W koncu dorosnij powiedz babie po prostu "Nie, nie dostaniesz wozka". To ty decydujesz co robisz ze swoimi rzeczami a chcenie roszczeniowych bab nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
gość z 14:11 tak, wygląda na to, że to ona . O mój Boże :D

Gość gość
No ale widziałaś, autorko, jak ją wszyscy zjechali w tym temacie :D Widać że to jakaś wredna sucz :O

Gość gośćik
Wklej link na Cafe, a znajdzie się amator, zobaczysz. Dawaj w tym temacie nawet i a sama go udostępnię na stronie:-/ w ramach solidarności, bo moja szwagierka nie lepsza,

Gość gośćik
Link olx do wózka oczywiście... ;-)

Gość gość
WITAJ HGG :)

Gość gość
w dziewczynę 30 letnią bez chłopaka uwierzę. i nie uważam, że "brak bolca robi swoje" :O. Jesteście okropne. Dziewczyna ma DOPIERO 30 lat i jest sama i wg was "gorsza"? najlepiej wyjść za mąż za pierwszego lepszego w wieku 20-25 lat i bawić się w pieluchy. Jak ktoś nie ma innego celu w swoim życiu, to proszę bardzo. Niech żyje jak chce, ale niech nie krytykuje tych, co wybrali inną drogę. ps. mam męża i dzieci, ale ROZUMIEM innych i nie muszę być złośliwa tak jak wy, raszple.

Gość gość
". Jak ktoś nie ma innego celu w swoim życiu, to proszę bardzo. Niech żyje jak chce, ale niech nie krytykuje tych, co wybrali inną drogę." Jestes az tak glupia? Ktos ma nie krytykowac ciebie ale ty juz mozesz innych i jeszcze sie uwazasz za niezlosliwa ? Kto ci powiedzial ,ze ktos kto bawi sie w pieluchy w wieku 25 lat nie ma innych ambicij i nie ma innego celu w zyciu?Jestes tak samo glupia jak i pusta dla ciebie jest czarne albo biale a innych kolorow brak .Klapki na oczach masz jak typowa wiesniara z zabitej dechami wsi.