Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kobieta nie nadaje sie do niczego innego poza seksem

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafi gotować, wykształcenie średnie, praca jej marzeń to robienie paznokci innym idiotkom jej pokroju intelektualnego. Mimo wszystko fizycznie jest niezwykle atrakcyjną blondyną, długie zgrabne nogi, jędrna pupa i piersi. Jak jej kupiłem trochę ciuchów, szpile to po prostu bomba. Ja wymiękam jak ją widzę. Dlatego z nią jestem...

Gość gość
Jak to dobrze, że ty jesteś facetem na poziomie, kulturalnym i wykształconym. A nie jakimś chamem, burakiem, prostakiem i prymitywem, który na forach wulgarnie obmawia swoją partnerkę...

Gość gość
A jak się zestarzeje i zbrzydnie?

Gość gość
Reprezentujesz wyższy poziom ? Są piękne i wykształcone, z dobrymi posadami. Może weź się za taką ? Tylko czy to nie będą za wysokie progi, masz dziewczynę taka jak sobie wybrałeś, przy niej pewnie nie musisz się bardzo starać aby jej zaimponować.

Sam sobie taką wybrałeś i widać taka Ci odpowiadała. Pociesz się że przynajmniej masz miłe widoki ;p A marudzić to raczej nie masz co jak to mówią widziały gały co brały.

Gość gość
Generalnie zauważ, że kobiety nie mają niczym innym nas sobą zainteresować. Większość nawet nie ma osobowości tylko zbiorową jaźń połączoną ze wszystkich jaźni innych kobiet. Tak wiele wymaga się od mężczyzn, że kobieta potrzebna jest mężczyźnie tylko do seksu.

Gość gość
nie martw się, większość kobiet tak ma. Niektóre umieją jeszcze sprzątać. Facet, który na taką trafi, może uważać się za szczęściarza, bo jego kobieta, obok funkcji rozrodczych, może jeszcze pełnić funkcję porządkową.

Gość gość
Jak nie ma kasy i nie potrafi zarobić to jest u mnie przekreślona chociaż by była piękna.