Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duphaston nie dostałam, powinnam się upomnieć?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, jestem w piątym tygodniu mam bóle podbrzusza takie kłujące od momentu "spodziewanego okresu" podobne właśnie do @ czyli od 4 dni, byłam 6.11. u lekarza ale nie zapisała mi nic oprócz Femibion Natal 1. Słyszałam że lepiej jest brać duphaston myślicie że zapytac o to lekarkę? Na badania do szpitala na 3 dni zapisała mnie na 14 nie wiem czy to nie za wcześnie ? i nie wiem co to za badania się wtedy robi podpowiecie ?

Gość gość
dodam że jest to moja pierwsza ciąża

Gość gość
Ale masz jakieś plamienia że chcesz jeśc sztuczne hormony? Klucie i uczucie rozpierania są normalne w początkowym okresie ciąży.

Gość gość
Nie mam plamień, ale strasznie się boję że coś pójdzie nie tak :( mam takie kłujące bóle w podbrzuszu, też wyżej z lewej i prawej strony i ból w okolicy pępka normalnie powinnam mieć teraz okres, nie wiem właśnie co myślicie spytać lekarza? może bym czuła się bezpieczniej...

Gość gość
zbadaj progesteron zanim zaczniesz brać

Gość gość
Czy ten lek może zaszkodzić ?

Gość gość
Nie. Nie zaszkodzi, a może pomóc. Długo starałam się o dziecko, miałam 6 lekarzy i KAŻDY zalecał po owulacji luteinę albo duphaston.

Gość gość
ale duphaston jej na bóle brzucha nie pomoże, bo to nie jest cudowny lek na wszystko, sama brałam całą ciążę i duphaston i luteinę, ale miałam ku temu wskazania, a ty autorko kup sobie magnez

Gość gość
Lekarz stwierdził że nie wszytsko ok ale zastanawiam się czy pomimo wszystko nie poprosić o ten lek, wiem że nie pomoże na bóle brzuch ale jakoś się boje i chciałabym być pewniejsza pytam Was o to czy wiedząc to wszystko polecacie mi upominac się o ten lek

Gość gość
Autorko to może na wszelki wypadek popros lekarza o leki na nadciśnienie ciążowe i zacznij stosować dietę dla kobiet z cukrzycą ciazowa, a co tam