Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam wczoraj 1000zł napiwku i nie uwierzycie dlaczego...

Polecane posty

Gość gość

Pracuje jako kelnerka w jednym z bardziej wytwornych lokali w Wawie. Sporo biznesmenów, spotkania firmowe itd. Obsługiwałam stolik tego typu gościa. Ok. 40-tki, gajerek, krawat. Jak podeszłam spytał czy mam na sobie pończochy, bo coś mu się wydawało, że przez chwilę widział koronkę. Odpowiedziałam, że tak, uśmiechnęłam się i odeszłam. Przy rachunku wyciągnął dodatkowo plik banknotów, dał mi i powiedział, że to za miły widok bo coraz mniej takich kobiet. Potem wyszedł, a ja dopiero na zapleczu zobaczyłam, że to równy tysiak. Szok.

Gość gość
Pierdołach wypisujesz. W WYTWORNYM lokalu kelnerki nie noszą tak krótkich spódnic, żeby im koronkę z pończoch było widać, nawet przypadkiem.

Gość gość
Właśnie, że nie była aż tak krótka. Dopasowana wg dress code lokalu. Czasem trzeba kucnąć czy coś. Może wtedy się podwinęła. Wszystko jedno tak naprawdę, bo przecież nie mogłam spytać co gdzie i jak.

Gość gość
za ile bys z nim poszla na sex?

Gość gość
Następnym razem nie zakładaj majtek Dostaniesz 5000zł

Gość gość
Płatną miłość niech inne uprawiają. A facet był i się zmył. Tyle go widziałam. Mam faceta zresztą :)

Gość gość
W jakim wieku jesteś?

Gość gość
23 lata. Studiuję więc praca przejściowa, a taka kasa w mojej sytuacji to kawał pieniądza.

Gość gość
Takie przypadki się zdarzają. Moja kumpela kiedyś w Poznaniu jako kelnerka dostała 400zł.

Gość gość
gość dziś Bo wyglądasz bardzo atrakcyjnie więc pewnie za tak piekny widok dał ci kase