Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos z was slyszal o smarowaniu cery mlekiem??bez jaj...

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka mówi ,że smaruje twarz mlekiem i trzyma to pl godziny ,po czym zmywa.. tlumaczylam jej ,że uszkodzi sobie skóre...i cere pogorszy ,ale ona idzie w zaparte i mówi ,ze jej babcia tak robi i ma super twarz....skąd ludzie biora takie sposoby??zamiast kupic kosmetyki które sa do tego przeznaczone to paprają się jakimiś syfami i wierzą w bajki i legendy.

Gość gość
Mleko świetnie reguluje wydzielanie sebum. I leczy z zzaskórników. Ściąga pory. I delikatnie natłuszcza i nawilża. Mleko to kosmetyk Kleopatry :)

Gość gość
Autorko tematu, na youtub dużo dziewczyn o tym mówi jak świetnie działa mleko na cerę. Podobnie zresztą jak jogurt.

Gość gość
nie wierze w to...jak ktos ma trądzik ,to takie mleko na twarz moze mu go jeszcze wzmóc. jesli to prawda ,to ile razy to sie stosuje..codziennie sie myje tym mlekiem??

Gość gość
tak mleko leczy tradzik smaruje sie do trzech razy dziennie ja nie zmywalam wieczorem szlam z tym spac efekt cera delikatna pozbylam sie prychów i do tego poprawiło gestosc skory .to nie zabobon kosmetyki maja parabeny ,ktore tylko draznia cera problematyczna

Gość gość
Moja babcia miala do konca zycia bardzo ladna i gladka cere. Tez myla ja na noc mlekiem tyle ze zsiadlym a rano pelnotlustym. Ja pare razy sprobowalam myc zsiadlym na noc, ale przestalam bo niemilo pachnie.

Gość gość
ale mleko ze sklepu to syf i chemia..moze zaszkodzic tylko cerze kretynki..co innego może mleko zsiadle..,ale nie takie z butelki..co wy pieprzycie??

Gość gość
Normalnie pomaga. Stosowalam rano i wieczorem. Bardzo ładnie wygladzilo i znikly mi dakie grudki. Trochę śmierdzi no ale da się znieść. Lepiej oczywiście takie swojskie, ale to ze sklepu tez ok

Gość gość
w min 2:40 mówi o mleku na twarz - tonik z mleka :)