Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka jak poznaje faceta to przejmuje jego pasje..czy to normalne??

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka miala juz faceta muzyka i dla niego specjalnie chciala sie nauczyc grac na gitarze i innych instrumentach,żeby mu zaimponowac.. potem miala takiego co kochal góry i nigdy wczesniej po gorach nie chodzila i nienawidzila wręcz tego ..a gdy jego poznala to zaczela ciągle mowic o gorach i kupowac gorskie ubrania itd..zeby sie przypodobac..robila wszystko co ci faceci lubili i sie dopasowywala do ich pasji.. teraz ma faceta ktory uwielbia KINO i ona namietanie ogląda wszystkie filmy które on lubi ..wczesniej nie cierpiala tego.. jak myslicie z czego to wynika??ze dziewczyna dopasowywuje sie pod pasje faceta i chce mu sie podlizac robiąc wszystko to co on robi..

Gość gość
chyba zakochana osoba tak robi.

Gość gość
Jest nienormalna i tak ją zostawi

Gość brokeninside87
chyba zakochana osoba tak robi. x nie zakochana, tylko jebnięta, czyli typowa pizdka z kafe. ja się pozbywam nawet znajomych, którzy kradną mi pasje, faceta to bym chyba musiała zajebać:D

Gość gość
Normalne jest zainspirować się czymś, co robi osoba, którą kochamy, ale z opisu wynika, że twoja koleżanka wyszła poza granice normalności. Pewnie przejmuje też wszelkie poglądy polityczne i filozoficzne :D

Gość gość
Akurat granie, góry i kino to fajna sprawa. Ma rację dziewczyna i dobrze robi.

Gość gość
Tyle, że ona zapewne w tej chwili porzuciła już granie i góry :P gdyby dalej to kontynuowała, to można mówić o tym, że to jej pasje, ale jeśli nie, to tylko z niej taka przylepa-papuga i mimoza bez własnego zdania.

taka trochę sunia z tej koleżanki:D gdzie się nie pierdnie tam biegnie:D ja bym na miejscu tego chłopaka udawała, że teraz np. zajmuję się pasjami pchaniem widelca w gniazdko elektryczne i byłoby jednej pasożytki mniej:D

Gość gość
ma rację?? PRZECIEZ ONA WCZESNIEJ NIGDY SIE TYM NIE INTERESOWALA..znam ja i wiem ,że niecierpiala chodzić po górach..i nie lubila oglądać filmów ambitnych..a ten jej facet teraz ogląda tylko takie ambitne kino alternatywne i ona zaczęla oglądac wszystkie filmy ,które on wymienil ,że uwielbia.. robi wszystko by zadowolic go.. skacze kolo niego jak głupia..gotuje mu pyszne obiadki..wymysla niewiadomo jakie dania dla niego..czy to normalne ?znają sie pol roku i moze dlatego mu tak nadskakuje..?wczesniejszy facet ja zostawil dla innej a mial z nia jak w bajce..tak samo mu gotowala i wszystko dla niego robila..ech

Gość gość
macje racje,że ona juz nie gra i nie chodzi po górach:) teraz wlasnie ogląda te filmy bo jej nowy facet to kocha.. ona sie chce przypodobać i mysli ,że jak bedzie dzielila te pasje co jej faceci to oni będa ja wielbic.. przejmuje ich styl bycia i nawet MÓWIENIA..mówi tak samo jak oni ....oni interesują sie czyms to ona to samo..nie ma swojej pasji żadnej tylko odpatruje sie od nich. tamten byly byl muzykiem to ona nawet specjalnie kupila gitare ,żeby uczyc sie grac .nie ze ona chciala ,tylko wlasnie zeby jemu zaimponowac..

czy to normalne ?znają sie pol roku i moze dlatego mu tak nadskakuje.. x pół roku to idealny okres, żeby zacząć łapać jelenia w sidła matrymonialne:D

Gość gość
Niech d**y da i ja zostawi

Gość gość
ZALOSNE

Gość gość
pewnie dobra z niej laska :)chce taką:)