Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez jestescie zazdrosne jak facet ogląda tv a tam piekne kobiety sie pojawia

Polecane posty

Gość gość

bo smieszy mnie sytuacja kiedy dziewczyny przed 30-stka sa zazdrosne o to ,ze akurat z facetami ogladaja jakis film czy cos i pojawia sie tam piekna kobieta..wtedy one z zazdrosci az kipia..i nie chca by facet to oglądał.. ostatnio bylam swiadkiem jak moje znajome siedzialy z facetami na kanapie (ja tez z nimi tam siedzialam) i szedl jakis program z teledyskami..i pojawialy sie tam teledyski z polnagmi kobietami..te kobiety krecily pupą itd..i te moja znajome az czerwone byly z zazdrosci ,ze ich faceci na to patrza i ciagle mówily:"o rety ale pasztet..ale sztuczna kukła..bleeee" najlepsze bylo to ,ze te dziewczyny w tych teledyskach byly seksowne i ładne ,a one zaczęly wyzywac i niszczyć je.. potem mi powiedzialy ,że nie moga zniesc ze ich facec***atrza na te polnagie babsztyle..i kazaly wyłaczyc ten program.. czemu tak jest ,że kobiety sa zazdrosne o cos takiego?czesto sie z tym spotykam ..o czym to swiadczy??

Gość Pisze jako facet
Jesteście chore.Leczcie się.Nie tylko Wy istniejecie na tym świecie.