Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsi ludzie to ci z rocznika 1990 i młodsi, niestety ale taka prawda...

Polecane posty

Gość gość

zobaczcie, ze ci ludzie zkaladają tu najwiecej chorych tematow, zboczonych, patologie, dewiacje, co druga osoba w wieku 24-25 lat jest tu chora psychicznie :O a mlodsi ? to dopiero patole na maxa, wiekszosc z nich ma zwichrowaną psychike :O to wynik Czarnobyla ? chemikaliow ? o co chodzi ? zobaczcie na mlodziez 13-18 letnią, przeciez to są pie/rdol/nięci na umysle dewianci i psychopaci

Gość gość
Zgadza się.Pracowałem z takimi rocznikami i to się potwierdza w realu :-)

Gość gość
Większość to prowokację,czy się mylę? :)

Gość gość
wypraszam sobie Jestem z rocznika 1990 i jestem normalna i moi znajomi rowniez... Tak do 1993 rocznika ludzie sa w miare normalni. Ale Ci urodzeni po 1993 to zgadzam sie ze patologia, moim zdaniem to wina dobrobytu, komputerow, internetu i gier :) sa to ludzie uposledzeni spolecznie

Gość gość
ja jestem z rocznika 1996 i wychowałam sie nie na komputerach, grach tylko na podwórkowej zabawie, jestem dobrze wychowana, nie przeklinam, nie chodze na imprezy, nie pije, nie pale, mam teraz swojego pierwszego chłopaka, myśle o przyszłości, co chce robić i powoli te plany realizuje, na kompie rzadko bywam, telefonu używam tylko do dzwonienia i czasem do słuchania muzyki, a tak to wole spędzać czas albo z chłopakiem albo sama w zaciszu rysując, malując uważam że teraz niektórzy się źle zachowuja dlatego że za szybko dostają te tablety, komputery, telefony, ja swoja pierwsa komórke dostałam w gimnazjum, na wycieczke by mama sie nie martwiła, a teraz widze jak córka mojej kuzynki majaca 4 lata bawi się tabletem. duzo to zależy jaki wpływ ma na nas otoczenie i to jak rodzice wychowali nas, niektórych tak jak mnie wychowywali na zasadzie kar za złe zachowanie, nauczyli szacunku i innych bardzo ważnych rzeczy, pokazali co może się stać jak nie będę przestrzegała zasad, a także powiedzieli ze mam swój rozum i zdanie i żebym nie robiła tego co inni tylko dlatego że oni tak robią, jednak widzę tez ze niektórzy rodzice nie potrafią wychować swoich dzieci, na wszystko im pozwalają, a jak zrobią coś złego to się śmieją i mówią, ze to tylko dziecko i może i dają im jakaś droga zabawkę, rozpuszczają ich, a potem takie osoby zle się zachowują, pija, przeklinają i nie wiadomo co jeszcze. każdy rocznik jest normalny i nienormalny, w dużej części zalezy to od rodziców, nauczycieli jakie dzieci bedą

Gość gość
jeszcze dziewictwa nie trzymają zobaczcie ile trzymało w latach 90

Gość gość
prawiczek, bo pasujesz do tej opinii?

Gość gość
Drogi autorze wybacz, ale takie generalizowanie jest krzywdzące.

Gość gość
to prawda, roczniki 90+ są ostro p**********i, a czyja to wina? oczywiście internetu, ja pierwszą styczność z netem mialm w wieku 18 lat to jak roczniki 90+ już w wieku 10-13 lat miały dostep do intenetu to ich psycha musiała zostać uszkodzona :)

Gość gość
Jestem z rocznika 96 i jakoś nie zauważyłam patologii ani zaburzeń u siebie, ani u znajomych. Mam autorytety, cele, które chcę zrealizować, w wolnym czasie czytam książki, interesuję się poezją, językami obcymi, profilaktyką uzależnień i psychopatologią. A co do ludzi na forum, to większość, to durne prowokacje.

Gość gość
a ja bym powiedziała, że luidzie urodzeni po 90' mają przerost ambicji, ale to zakurat zaleta :)

Gość gość
najgorsi to ci od 1992 w górę a 1994 czy 1995 to już w ogóle no comment

Gość gość
Najgorsi to jeszcze przyjdom.

Gość gość
Są wyjątki, ale patologia wychowa patologię, cudów nie ma:-(

Gość gość
i czym się niby ta patologia objawia? Większość moich rówieśników to ludzie bardzo poważnie podchodzący do życia. Owszem, nie mają wartości jak nasi rodzice "muszę zarobić na rodzinę" bo mają na tyle oleju w głowie, żeby tych rodzin nie zakładać tak szybko.

Ostatni rocznik w miarę normalnych to 93, potem to juz same debile co całe dnie przy kompie siedza i na kafe k***a jego mac:D🖐️

Gość gość
Przeczytaj tematy to zrozumiesz czym się objawia.Ktoś kto całą dobę pisze coś takiego,nie może być normalny.Siedzenie przy kompie z ręką w gaciach,obsceniczne zdjęcia, wydalanie przed kamerką, a innych to podnieca.Bardzo normalni :-)

Gość gość
Świat od zawsze składał się z ludzi mądrych i głupich. bez względu na rocznik!

Gość gość
może wyjdź z domu, poznaj ludzi...a nie sugeruj się forum. Tak naprawdę nie wiesz ile te trolle mają lat.

Gość gość
Świat był wspaniały, kobiety trzymały dziewictwo do ślubu, ustepowano staruszkom miejsca w tramwaju, ludzie sobie pomagali, nie robili brzydkich rzeczy i byli mOndrzy, do czasu aż... przyszedł rocznik 90 :D Cywilizacja straciła racje bytu

Gość gość
20:30 Ciekawe obraz świata szkoda, że nieprawdziwy.

Gość gość
Jestem z rocznika 96 i bardzo rzadko zakladam tutaj tematy, zreszta nie ma sensu jesli to nie jest jakas prowokacja albo danie zdjecia do oceny bo tutaj zakompleksieni ludzie zyja nieswoim zyciem i musza obgadywac innych aby poczuc sie lepiej. To forum kilka lat temu bylo przynajmniej smieszne a teraz jest zalosne, jakies projekty, oblesne tematy... Aha, i wychowalem sie na komputerach ale to dopiero w pozniejszym okresie dojrzewania jakby ktos cos.. :)

Gość gość
Baby to k***y szczególnie te z 1998. Wiem po sobie.

Stare dobre lata 80-te. Trzaskający mróz, czołgi T-55 na ulicach, tania wódka, robotnicze protesty, ZOMO :)

Gość gość
20:56 jesteś "bardzo" reprezentatywną grupą :D

Gość gość
skoro 87 to musiałeś brać udział w protestach solidarności, byłes pałowany przez zomo, przetrzymywaniu w więzieniu by w końcu ostatecznie obalić komunizm w panstwie Polskim :) ahh te stare dzieje, opowiesz nam jak to było?

Gość gość
Die Nacht dziś <---ten osobnik to jest akurat wyjątek od reguły zawartej w temacie. kiedyś nagrał film jak naciąga mosznę na słoik i wrzucił go do internetu. to chory zboczeniec...