Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lecę na młodych

Polecane posty

Gość gość

Im starsza jestem tym bardziej pociągają mnie młode byczki 25-30 lat:P Flirtuję, sama potrafię zaczepić :P Właściwie na równolatków (40+) wogóle nie zwracam uwagi. Jak tak dalej pójdzie będę się śliniła na widok kolegów mojego syna. Co robić z tym zboczeniem ?

Gość gość
A mnie nie kręcą stare...:D /młody :classic_cool:

Gość gość
jak ktoś chetny w ten sposob, raczej jednorazowo i bez zobowiazan - niech poda maila, napiszę

Gość gość5550
Widzisz ja mam na odwrót 26 lat i kręcą mnie starsi kolesie. Np. w pracy kolega 34l. ale bym go tarmosiła

Gość MUcvb1
koleżanko podaj maila napiszę, mam 33 - łapię się:) ?

Gość gość
wiadomo że jak facet to tylko młodszy :) sama mam 21latka i nie narzekam

Wow pierwszy raz spotykam się z tym, że kobieta szuka młodego a nie na odwrót, całkiem miło ;D

Gość gość
Autorko Moze podasz maila?

Ale zboczona jesteś!!!, a tak naprawdę to zazdroszczę temu młodemu ;p

Gość gość
Nie szukam młodego :P Ja ich poprotu widzę tylko wokół, jakby inni nie istnieli :O I przestaje się czasami kontrolować, uwadzę bezszelnie, że sama nie zdawałam sobie sprawy, że tak potrafię :classic_cool: Aktualnie nawet z dwoma kręcę, jeden w pracy, drugi poza :P No nie mogę się oprzeć im. Nie tylko mega ciacha (wysocy, wysportowani, pachnący), ale i niezwykle interesujące osobowośc*****eprzyć i rozmawiać o polityce można z nimi godzinami. Jestem nimi oczarowana :)

Gość kubadlaPani
Witam. Jestem 25 letnim, wysportowanym, kulturalnym, dbającym o siebie mężczyzną. Anons ten jest stworzony dla zadbanych Pań szukających doznań errortycznych jak i seksualnych, chcących spełnić swoje pragnienia, zachcianki i żądze. Uwielbiam się kochać i zaspokajać drugą osobę. Wiem jak zaspokoić Twoje potrzeby i jestem otwarty na propozycję. Oprócz seksu mogę zapewnić wspaniały wieczór, czy też wyjście na romantyczną kolację. Zapewniam najwyższą dyskrecję i zadowolenie nawet dla najbardziej wymagającej Kobiety. Z niecierpliwością czekam na Twój telefon.571424989 pozd.kuba skype kuba123144