Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego chcielibyście żeby PiS zakazał poprzez tworzone prawo?

Polecane posty

Gość gość
22:10 Zatem zakażmy również sprzedaży książek z wątkiem kryminalnym.

Gość gość
22:08 Ty tak na poważnie? Bezwzględny zakaz aborcji?

Gość gość
Argen co ty tak bronisz tej przemocy?

Gość gość
Oczywiście, że na poważnie. Mam nadzieję, że nie zawiodę się na PiSie, bo na nich głosowałam.

Gość gość
bo jak tatuś każe dziecku posprzątać, to też jest w sumie przemoc. pisiory to kretyny :(

Gość gość
pis powinien jarusiowi zabronić rozkazywać prezydentowi , premierowi, burmistrzom , sądom i prokuratorom. ale to się nie uda.

Gość gość
pisiory nie po to obiecywały, żeby nam ulżyć, tylko po to żeby nami rządzić.

Gość gość
22:22 No racja, jeśli będzie całkowity zakaz aborcji, to będziemy mieli więcej takich Agat Lamczak, ale racja, ona nie była Agatą, nie była żywą osobą, tylko inkubatorem. Nie wierzę w to, co czytam.

Gość gość
szukacie oszczędności??? a wiecie, że ochrona jarusia kosztuje 2 miliony rocznie???

Gość gość
Powinni zakazać wjazdu nielegalnym imigrantom zwłaszcza islamistom i wprowadzić kontrole na granicach, bo oni teraz są przemycani do Polski nielegalnie.

Gość gość
jak będzie zakaz aborcji to będzie więcej dzieci znalezionych w krzakach, a także urośnie w siłę podziemie aborcyjne. trzeba będzie powołać wielu nowych urzędników do walki z tym podziemiem.

Gość PanGag55
chciałbym i namawiam fotelowych dziennikarzy, takich jak Tomasz Lis albo pani Powiatowa lub Wojewódzka z Gazety Wyborczej pojechała na Białoruś i zrobiła prawdziwy program-reportaż o ludziach mieszkających na Białorusi, czy faktycznie żyją w klatkach pozamykani, czy faktycznie życie pod rządami Łukaszenki jest ZŁE ? Łukaszenko do tej pory żyjąc pod embargiem UE nie sprzedał nawet kawałka gleby Białorusi i niczego nie roztrwonił, dlaczego polskie media nie pokazują prawdziwej Białorusi , czego się obawiają polskie media ?

Gość gość
ludzie, pogięło was??? oni tylko myślą o władzy, zaraz będą chcieli przyspieszonych wyborów samorządowych, żeby mieć 100 % władzy w całym kraju a wam się wydaje, ze będą jakieś wasze śmieszne życzenia spełniać??? dyktaturę czas witać, a nie jakieś wasze nadzieje na większą wolność :(

Gość gość
21:54 Nie widzę związku z interesami uciśnionych. Żydzi nadużywają swojej władzy globalnie, kreują rzeczywistość. Polakom żydzi nie są do niczego potrzebni. Przed Kazimierzem Wielkim świetnie sobie radzili a kroniki historyczne obnażają całkiem imponującą pozycję jaką zajmowaliśmy w europie.

Gość gość
22:30 To wtedy wzrosną zarobki innych państw na turystyce aborcyjnej, bo przecież nikt nie zakaże nam wyjechać z kraju. Niestety to uderzyłoby w mniej zamożne osoby, których dzieci będą znajdywane na śmietnikach.

Gość gość
kto liczy na spełnienie obietnic wyborczych pisiorów, ten się srogo zawiedzie. dziś widziałem w dzienniku, posłanka, nawet niegłupia, powiedziała, że wszystko co robi prezes jest super. żeby to dziecko powiedziało, ale dorosła kobieta???

Gość gość
22:37 Dopiero tu przyjechać do Polska i nie wiedzieć dlaczego prezes być zły człowiek?

Gość PanGag55
'ludzie, pogięło was??? oni tylko myślą o władzy, zaraz będą chcieli przyspieszonych wyborów samorządowych, żeby mieć 100 % władzy w całym kraju a wam się wydaje, ze będą jakieś wasze śmieszne życzenia spełniać???' najwyższy czas aby Polskę odbudować ! POsrańce wszystko sprzedawali za bezcen , za chwilę Ciebie sprzedadzą !

Gość Argen
No ale co w tym dziwnego?

Gość gość
Syjoniści zalali świat a Polska padła jego ofiarą Czy się kiedyś oswobodzimy od nich?

Gość gość
Zaraz będzie reportaż o scjentologach na tvp2

Gość gość
bo jak tatuś każe dziecku posprzątać, to też jest w sumie przemoc. x Wiadomo, ze to nie jest przemoc, ty kretynie.

Gość gość
co tam kto chce odbudowywać, tylko konkretnie??? niektórym do tępych łbów pisiory nawbijały, ze Polska jest w ruinie. a w którym miejscu?? pamiętasz chłopie, osiem lat temu, ile samochodów stało na parkingach a ile dzisiaj stoi, i jakich?? czym jeździła twoja rodzina osiem lat temu i czym dziś jeździ?? i po jakich drogach?? za granicą byłeś, w ciągu ostatnich ośmiu lat??? jak przyjeźdźają znajomi zza granicy do Polski po kilku latach przerwy, to oczy otwierają ze zdumienia, ile się zmieniło.

Gość gość
oczywiście debilu, że jak się każe dziecku sprzątać , można to tak zrobić, żeby to była przemoc. Zależy, jakich używa się metod.

Gość gość
Polakom bardzo łatwo jest wmówić wszystko. Na przykład przez wiele wieków żyli oni w zgodzie z Żydami aż pojawili się ludzie którzy stwierdzili że są dla nich zagrożeniem i nagle Żydzi stali się be

Gość gość
Chcę żeby ochrona życia od poczęcia do naturalnej śmierci miała miejsce na każdym etapie, czyli - zakaz leczenia chorych i starych i zakaz wykonywania RKO, naturalna śmierć, to naturalna śmierć, a nie podtrzymywanie życia.

Gość gość09786
gość wczoraj Czym jeździłam 20 lat temu? 4letnim autem na które zarobiłam poza granicami kraju? A czy jeżdżę teraz 20letnim autem na które zarobiłam w Polsce. Na lokacie miałam nieźle oprocentowaną kwotę?A teraz co mam? Dostęp do kredytu ?-szczyt marzeń k****a! Człowieku puknij się w ten zje/ba/ny łysy łeb! 35 lat temu może bez mamy ale w szpitalu dziecięcym na gastroenterologi pielęgniarki ubrały mi kurtkę czapkę i szalik i zaprowadziły do szpitala obok zbadać mi nerki a teraz? Teraz nie dosyć że cię nie ubiorą to powiedzą że to nie ich brocha k****a człowieku NFZ mamy heloł pobudka POLSKA JEST W RUINIE I MOGŁABYM POWIEŚĆ O TYM NAPISAĆ TY PISOFOBIE!

Gość gość
15:01 bo niektórym sie wydaje że to wszystko to nie Huuuu/J i nie Duuuuu/pa i nie KAMIENI KUPA! :D :D :D

Gość gość
sama walnij się w zryty łeb. gdzie 20 lat temu pracowałaś i ile miałaś lat, bo używasz języka jak małolata, a nie kobieta dobrze po 40tce, jeśli 20 lat temu pracowałaś. kłamstwo, a masz odwagę napisać gimbusie prawdę???

Gość gość
gdzie widzisz głupolu ruinę, w którym miejscu??? masz może jakieś fotki tej ruiny??