Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonkeyLife

Dziękuje (chyba) wam wszystkim z tego portalu.

Polecane posty

Gość MonkeyLife

Jakiś czas temu założyłem ten temat tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/moja-dziewczyna-kocha-innego-p_6324359 Po przeczytaniu wielu porad i tym podobnych, postanowiłem to zakończyć. Nie jesteśmy już razem od 2 tygodni. Lecz nadal ją kocham i nadal to boli co ona robi.. są momenty gdy ona podchodzi do mnie przytula mnie i lecą jej łzy po czym mówi że wie że tak nie może być że to trzeba skończyć i odchodzi, jestem rozwalony emocjonalnie i ogólnie.. nie wiem co mam robić, nie jestem w stanie ułożyć sobie zwykłego życia bez niej, nie jestem też w stanie przestać ją kochać, a ze względu na jej miłość poprzednią nie jestem w stanie znów z nią być.. kocham ją ale nie potrafie bo gdy widzę ją widzę jego.. 2 tygodnie temu zerwałem bo przełamało we mnie coś wiecie co? Tata (który uwielbia wręcz tego gościa nie mnie) wziął go po wybór nowego auta no i wziął ją, wsiadłą - nie mówiąc mi że jedzie, pojechała z nim.. mówiła ze byli sam na sam że świetnie im się gadało.. to boli, to tak cholernie boli.. gdybym go spotkał, z*********m go.. zniszczył mi całe życie.. ale dziękuje wam za otwarcie mi oczów.. chociaż teraz nie potrafie sie pozbierać..

Gość jose maria garcia aranda
Olej tę sukę puszczalską. Gdyby kochała, to nie zdradziłaby. A ojcu powiedz z jakim fajnym ***aką się zadaje. Weź oszczaj tych ludzi, głowa do góry i poszukuj prawdziwej, głębokiej miłości, Powodzenia.

Gość MonkeyLife
Dzięki wielkie