Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów jak zwrócić waszą uwagę

Polecane posty

Gość gość

No więc w mojej grupie na studiach jest chłopak który mi sie podoba,wydaje mi sie niedostępny i chyba dlatego podoba mi się jeszcze bardziej,on ma swoje towarzystwo,ja swoje. Noi nie wiem jak mogłabym sie do niego zbliżyć

Gość gość
Po co ci taki.Jak się do niego zbliżysz to stanie się dla ciebie dostępny i przestanie się tobie podobać :-)

Gość gość
Ladnie wygladac.

Gość gość
pokazać cycki

Gość gość
Wysadzić język w gardło

W tym konkretnym przypadku powinnaś poznać jego towarzystwo i dowiedzieć się czegoś o jego zainteresowaniach. Ja jestem niedostępny bo dziewczyny mnie nie pociągają.

Gość gość
prześpij się z jego najlepszym kolegą i bądź w łóżku fantastyczna, wtedy ten kolega opowie mu o tobie i może zacznie sie tobą interesować.

Gość gość
znam kobiete która miała każdego którego zapragneł (włącznie z moim byłym) a mianowicie ... naśdowała ich - facet prawo jazdy to ona też,facet pracaw biurze więc ona też itd ... dowiedz się co lubia i czym się zajmujei go zdobędziesz

Gość gość
Trzeba dbać o siebie i tyle. Kobiety mają dużo do pokazania, mają ładne nogi, piersi, czarujący uśmiech. Trzeba to eksponować.

Gość gość
Trzeba mówić prosto z mostu, że Ci się podoba. Bez podchodów i gierek.

Gość prawictwo pospolite 152
Trzeba dbać o siebie i tyle. Kobiety mają dużo do pokazania, mają ładne nogi, piersi, czarujący uśmiech. Trzeba to eksponować. no niezupełnie , bo w dzisiejszych czasach tysiące kobiet odsłania nogi i facet tego nie interpretuje jako zaintresowanie ze strony kobiety .. Po prostu mysli kolejna fajna laska jakich wiele .

Gość gość1222122221112
Dowiedz się co lubi w kobiecie tzn nogi piersi pupę na co zwraca uwagę wtedy zacznij to eksponować kiedy zwróci na ciebie uwagę i nawiążesz kontakt wzrokowy uśmiechnij się szczerze i w taki sposób żeby wiedział zę nie jest to przypadek ..

Gość gość
gość1222122221112 dziś źle!!! ... żałosna taktyka... to co się podoba w jednej u drugiej może się źle kojarzyć i odsraszać...

Gość gość
gość1222122221112 dziś zajezdza desperacją a to odstrasza i zniechęca ... nie polecam, no chyba że chcesz by cie zostawił

Gość gość
Przecież ona go nie zna , nie rozmawia z nim jak bedzie jak szara mysz to nigdy na nia nie spojrzy....

Gość gość
BĄDŹ SOBĄ! tzn że wyglądaj tak jak ty chcesz wyglądać i zachowuj się tak jak ty się chcesz zachowywać albo mu się to spodoba, albo... nie. sory nie ma tu idealnej metody żeby być atrakcyjnym dla każdego kogo chcemy ;)

Gość gość
Faceci to wzrokowcy koniec kropka . Jak dziewczyna nie wpadnie mu w oko nie ma takiej siły żeby się nią dobrowolnie zainteresował .

Gość gość
faceci lubią to co orginalne, nietuzinkowe, wyjątkowe (zazwyczaj coś czego oni nie posadają)

Gość gość
13:38 kobiety tez ;(