Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krytykujecie kościół katolicki a są gorsze kościoły

Polecane posty

Gość gość

Np. kościół scientologiczny to jest normalne?

Gość gość
a co je różni?

Gość gość
Czy mam ci to tłumaczyć czy życzyć doświadczenia różnicy?

Gość gość
Katolicki kościół też moralny nie jest nie dam rady patrzeć na lud******ościele a zwłaszcza na kobiety, to niedopuszczalne aby mialy głowy odkryte powinny w welonach być albo chustach albo w churze śpiewają czytają pismo w kościele pchają się na pierwsze miejsca a mężczyzn w tyle zostawiają rządzą się wszędzie się wtracaja to nie może tak być A kościół zacza pozwalać na to, nie ma już kościoła jest obrzydlistwo, ojciecc Pio jak żył to nie pozwalał na coś takiego nie puszczal kobiet tam gdzie powinien bycezczyzna czyli wyżej od kobiety a teraz durne baby się rządzą taki kościół nie może być kościola już nie ma bo burdel zrobili z niego, kto by pomyślał aby kiedyś kobieta w spodniach chodxila, kiedyś by ja z kościoła wyproszono, b biblioteka pisze ze kobieta ubioru faceta nie może nosić a facet kobiety bo to obrzydliwe, CO ZROBILI Z KOSCIOLEM TO NIE DO OPISANIA nie ma już prawdziwego kościoła

Gość gość
Mężczyzna to przemoc Kobieta to źródło życia i jego sens Mężczyzna jest po to by wspierać i pomagać a kobieta powinna rządzić. Wszelkie religie które dyskryminują rolę kobiety należy zdeptać zniszczyć a ich zwolenników likwidować.

Gość gość
czemu szatan kusił Ewę a nie Adama? Adam robił wszystko co kazała Ewa a Ewa nie we wszystkim słuchała Adama tym jest władza

Gość gość
Ale to właśnie rola kobiety ze ma byś poddana mezcxyzinie i pomagać mu Maryja nigdy w kościele nie pchala się do churu i na pierwsze miejsce zawsze oststnia, i temu jest swieta, zawsze mężowi i synowi poslusxna we wszystkim zawsze w welonie, a czemu jest mało mężczyzn w kościele bo kobietom się wszędzie pchać pozwala. Ojciec Pio na to nie pozwalał i temu jest święty bo był posłuszny orxykazaniom Bożym, i nie pozwalał na takie rzeczy w kościele, kobiety musiały być pokorne. Bóg przeznaczył rolę koscielne dla mężczyzn. A kobiecie dał inne. Ale wy tego nie rozumiecie, ja się nie ozenie z taką, ja wezmę taką pokorną jak Maryja, ona dawała pierwszeństwo mężczyznom tak jak kazał Bog

Gość gość
Kościół Katolicki nie jest biblijnym kościołem.