Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danuta42

margaryna Optima DHA

Polecane posty

Właśnie wypróbowałam tą margarynę i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, gdyż jej smak nie jest sztuczny, tak jak innych margaryn, który dotychczas próbowałam. Smakuj***ardzo dobrze i jest bardzo zdrowa,ładnie się smaruje :) ja stawiam na produkty które niosą ze sobą coś więcej niż puste kalorie. Dlatego zakochałam się w tej margarynie. Jest pyszna i smakuje całej mojej rodzinie. Włączając produkt do swojej codziennej diety, możemy wspomóc proces myślenia i zapamiętywania oraz utrzymać wzrok w dobrej kondycji.Polecam wszystkim Trzeba dbac o swoje zdrowie i zdrowe nawyki w jedzeniu i prawidłowym wybieraniu wiec dobrze wybierajcie *margaryna Optima DHA * #streetcom

Gość zocha81b4
Również testujemy Optima DHA cała rodzina jest nią zachwycona, znajomi którzy mieli okazje testować ją razem z nami są pod jej wrażeniem doskonale smakuje na chlebku, ale i jajeczniczka na niej jest wyjątkowa to nasza margaryna.

Gość gość
a przestań! margaryna to sama chemia. tylk na turalne tłuszcze. ja do chleba trochę masła ale neiwiele bo rzadko jem pieczywo a do sałatek np sama sobie wyciskam olej i jest jak marzenie. używam takiej prasy. http://terapiasokami.pl/prasa-do-oleju-oleum nie wiem po co ludzie margaryne jedzą masło lepsze ma witaminę A, a ogólnie to najlepiej jeść masło ale rzadko a z tłuszczy tylko naturalne. zobaczcie sobie jak ten olej super działa i na co http://terapiasokami.pl/lecznicze-wlasciwosci-olejow

Gość gość
CO to za kuuuurewski, żałosny spam???? :o :o :o

Gość Nat12345
Witam, razem z rodziną testujemy margarynę OPTIMA DHA. Do tej pory wszystkie margaryny które jadłam były mało smaczne, OPTIMA DHA jest zupełnie inna. Ta margaryna ma kremową, delikatną konsystencję, jest zawsze gotowa do użycia(nie zastyga), bardzo dobrze smakuje i przyjemnie pachnie. Jestem mile zaskoczona jakością margaryny OPTIMA DHA, z czystym sumieniem po przetestowaniu mogę ją polecić każdemu. No i jeszcze to opakowanie zupełnie inne, kolorystyka przyciąga wzrok.