Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minionka 9090

mąż mnie zdradził jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość gość
Ja bym rozp******ila najpierw ta lafiryndę a później jego. A tak na serio nie byłabym w stanie czegoś takiego wybaczyć. Ja jestem wierna wiec oczekuje tego samego.

Gość gość
Przeciez do reki i do buzi to nie zdrada :)

Gość gość
To facet złożył wniosek (co rzadko się zdarza), do tego chciał rozwód z JEJ winy (jeszcze rzadziej się zdarza) ale panienka nie ma pojęcia dlaczego :D Ktoś w to wierzy?

Gość gość
He, he, depresja powiadasz? Oj, jak mi przykro ;) Jak r***** tamta, ze wiory lecialy, to jakos depresji wtedy nie mial! :D Cos z logocznym mysleniem u tego pana kiepsko, ze nie umial przewidziec konsekwencji. A teraz placic nie ma komu? Dobre! Co do goscia, ktory wystukal: "Coraz wiecej takich Panow chodzi po swiecie a my biedni podatnicy musimy placic za Wasze glupoty..." Puknij sie w ten pusty leb, ze kobiete do pracy wysylasz i ja obarczasz wina, a nie p*******ego mezusia, ktory myslal nie ta czescia ciala! Z kim ona ma to dziecko zostawic? A jasnie tatus to, co? To jest jego z*****y obowiazek placic na wlasne dziecko. Mogl myslec glowa a nie glowka... :D Ojciec nie jest tylko od plodzienia. Trudno, podatnicy sami sa sobie winni :D Nadmienie, ze o marnowaniu publicznych pieniedzy podatnikow na leczenie alkoholikow, albo palaczy, jakos nie wspominasz, a tak bardzo ci przeszkadza, ze rzad przynajmniej w minimalnym stopniu stara sie, zeby dzieci takich palantow, jak maz autorki nie zdychaly z glodu! Jest spoleczne przyzwolenie na zdrady, lajdaczenie sie, uchylanie sie od placenia alimentow? Jest i to bardzo duze, zwlaszcza wsrod meskiej populacji. To dalej placcie z wlasnych podatkow na innych, jak tak wam tak bardzo odpowiada kult macho, albo przestancie miedzy soba popierac takie zachowania, to faceci stana sie z czasem bardziej odpowiedzialni. Proste. Ciekawe, ze zawsze odpowiedzialnosc z dziecko ma spadac tylko na kobiety, a pseudo-tatus moze miec wszystko gdzies i zaden facet zlego slowa na niego nie powie :o

Gość gość
I tu sie nie zgodze z tymi zasr....anymi tatusiami. Bo ja jakos jako ojciec jestem nawet w stanie wziac dziecko do siebie jezeli bedzie potrzeba aby tylko nie placic alimentow na mamusie, ktora tylko szuka dochodu na lewo na siebie. Dziecko, owszem wszystko mu oddam ale nie kobiecie ktora mnie ponizala, nie zajmowala sie domem, miala zycie malzenskie w d....pie. Faceci dawcy spermy owszem ale i tez czesto parobki dla kobiet.

Gość gość
A czy minionka9090 nie zdradzila meza?? Nie uzywala alkoholu badz przemocy fizycznej badz psychicznej??? Kobieta zawsze jest biedna czy ma racje czy jej nie ma. Facetow mozna zmieszac z blotem i zazwyczaj kazdy sad tak robi jak facet nie ma dobrych argumentow na kobiete. Maz od roku jezdzil do jednej kochanki czy do wielu??? Jak to mozliwe , ze po tak dlugim czasie sie nie zorientowalas??? Gdzie bylas??? Zycie uklada sie roznie, jak jestes slaba psychicznie to idz do psychologa, psychiatry i kogo jeszcze tylko mozna.

Gość gość43
jak się w małżeństwie nie układa to pewnie najlepiej sobie kochanicę wziąść i zdradzać żonę, a gdzie wspólna przysięga małżeńska na dobre i na złe?? żona się znudziła to do innej, a ta kopneła go w dupę i bardzo dobrze!!!!

Gość gość
I tu sie nie zgodze z tymi zasr....anymi tatusiami. Bo ja jakos jako ojciec jestem nawet w stanie wziac dziecko do siebie jezeli bedzie potrzeba aby tylko nie placic alimentow na mamusie, ktora tylko szuka dochodu na lewo na siebie. Dziecko, owszem wszystko mu oddam xxx Wszystko czyli nic. :D Znam takiego psychola co wykrzykiwał podobne brednie i swojemu jedynemu dziecku nigdy nic nie kupił, traktował jak powietrze, nie rozmawiał, nie zapytał co potrzeba. Dzieciak chodził w starych, podartych ciuchach i zimą bez rękawiczek, bo cudownemu tatusiowi nie przyszło do głowy, że dzieciakowi ręce marzną przy minusowych temperaturach. Tylko szczekać głośno potrafił, że dla dziecka to on wszystko. Dziecko samo uciekło od niego z powrotem do matki. Matka wywalczyła wysokie alimenty i teraz to dopiero dzieciak opływa w luksusach. Zmieniło się to dziecko nie do poznania, zadbane, ładnie ubrane, pewne siebie i szczęśliwe, a wcześniej to jak cyganiak biegło za ojcem psycholem brudne, wystraszone i zaniedbane

Gość gość
Racja wszyscy faceci sa tacy sami duzo mowia malo robia i nie potrafia sie zajac rodzinami. A juz napewno nie sami dziecmi. Zalosni jestescie. To ze wy zle trafilyscie to nie znaczy ze wszyscy tak trafiaja. Skoro macie takiego pecha i nic nie jestesmy warci to po co do nas lgniecie? A kobieta alkoholiczka to ok??? I takiej dziecko sie nalezy bo ojciec nie ubierze i nie nakarmi dziecka?? Absurd.

Gość gość
Minionka zapomniala dodac ze jest chora psychicznie i nie potrafi sie zajac domem i rodzina. Jedyne co jej wychodzi to klamstwa na forach i w zyciu.

Gość gość
co za zdzira omotała żonatego faceta, bez skrupułów i bez zasad moralnych rozbiła rodzinę, stukała się z żonatym facetem jak jej sumienie na to pozwalało?pamiętajcie że karma zawsze powraca i złe uczynki do nas wracają, także nie wróżę szczęśliwego życia kochance ani jej fagasowi

Gość gość
Polecam przeczytanie ci książki Trafiona Przez PIORUNA glori polo

Gość gość
tak to jest jak facet zamiast głowy myśli tym co ma w spodniach, buahaha a jego wytłumaczenie jest takie ze jaki on biedny bo żona mu nie dawała , nie zajmowała się domem ani dziećmi a on taki zaniedbany , wiecie jak się nazywa taki facet-małe dziecko i c***a a nie mężczyzna

Gość gość
Kobiety obowiązkiem jest zajmowanie się domem dla swego męża to by nigdy nie zdradzal was. Ale wy konczycue licea studia i karierę robicie. A tych szkołach maca w głowach kobietom feministki robią z nich. Ja mam zawodiwke kucharską dobrze gotuje mężowi i nigdy mnie nie zdradzi. Swoje córki też wychiwujevtak i nie pozwolę aby państwo wykształceniem zrobiło z nich feministki.

Gość gość
nie zauważyliście że facet jak chce odejść od żony to opowiada kochance takie bzdury na żonę bo on jest taki biedny, żona o niego nie dba, żona jest bee, więc dlatego nie wiem co by żona nie robiła zawsze będzie niedobrze a kochanka uchachana bo odbiła innej faceta i myśli ze jest w czymś lepsza, tylko faceta nie zmienisz jak zdradził raz to i kochankę zdradzi a co lepsze...bardzo często wracają do żon z podkulonym ogonem i błagają o przebaczenie

Gość gość
żeby żonę zdradzać trzeba dwoje do tego, mąż dwulicowiec kłamca a kochanka nie lepsza wspierała go w kłamstwach i obłudzie, do tego cudzołożnicy , radzę się z tego wyspowiadać gnoje

Gość gość
Zeby zdradzac potrzeba troje zone, meza i kochanke lub kochanka. A prawda jest taka ze kazdy ma swoje jakies problemy i kazdy tu jest winien. Zona tez napewno nie jest bez winy. Maz lachudra bo zle wszystko rozegral ale coz bywa. Czesto jest tak ze nie chcemy brac rozwodow bo dzieci idla dzieci sie meczymy z druga niby polowka i lapiemy pomoc i zapomnienie gdzie sie da a pozniej sie to konczy romansem i wkoncu zdrada. Moze lepiej odrazu sie rozstac, zostawic zone czy meza niz zyc wlasnie w takich klamstwach a pozniejco mam zrobic bo zdrada. Moze Minionce jyz dawno sie nie ukladalo zycie z mezem skoro az rok nie widziala ze gdzies jezdzi. Napewno byly sytuacje czy tez podejrzenia ze moze kogos miec i nic z tym nie zrobila a teraz lament.

Gość gość
facet to nie takie dziecko, ma utrzymac rodzine a kobieta ma sie zajac domem- stereotypy rodziny. W jakich czasach wy ludzie zyjecie??? Kobieta powinna tak samo pracowac i zarabiac na rodzine jak facet powinien sie zajmowac tez domem. ROWNOUPRAWNIENIE KOCHANI. Nie obrazajac nikogo... Tylko na najmniejszych wsiach jest tak ze kobieta stoi przy garach a facet chodzi do pracy. Czy kobieta nie powinna sie rozwijac, pracowac, wyjsc do ludzi a nie tylko siedziec w domu i plakac ze pieniedzy malo??? Skoro malo to rusz d**e i idz do pracy. Pytanie do Minionki, na kogo wymienil maz Ciebie??? Czy ta kobieta jest pijaczka, zeszla na tzw psy?? Czy jest kims kto imponuje Twojemu mezowi, potrafi pogodzic prace dom rodzine i wiele innych rzeczy, czy siedzi w domu i czeka na pieniadze z panstwa??? Wiadomo maz nie powinien zdradzic , to najgorsze co moze byc ale popatrzmy na to wsszystko z drugiej strony. a Minionka nie szukala nigdy innego faceta lepszego niz maz??? szkoda tylko dziecka. nie ma co sie uzalac tylko podwijac rekawy i robic wszystko by bylodobrze, zycie sie nie skonczylo bo nie ma parobka.

Gość gość
MOPS MOPS I MOPS a do roboty!!! Najlepiej sie utrzymac z pieniedzy od panstwa czyli od nas podatnikow. JAkby kazdy tak chcial to nikt by musial nie pracowac tylko plakac w urzedach masakra.

Gość gość
matki polki nie pracują zajmują się domem i dziećmi , w tym czasie zostawiają na bok rozwój zawodowy a ci kochani mężowie co robią? zabawiają się z kochankami , nie myślą o dzieciach jak posuwają te szmaty, zawsze jest jakaś wymówka żeby zdradzić, bo zupa była za słona, znam wiele szczęśliwych par gdzie tylko mężczyzna pracuje i mają po kilka dzieci , korzystają z mopsu i jakoś nikt nie szuka pocieszenia na boku. skromnie, może się nie przelewa ale są RAZEM!!!!

Gość gość
o jejku jak niektórych duma unosi bo oni nie korzystają z MOPSU !!!bo pewnie nie potrafią wypełnić stosownych dokumentów a tak to by byli pierwsi do kasy w banku, każdemu w życiu może się noga podwinąć , albo zdrowie nie domaga i poleci do tego mopsu, a z tego co wiem to i bogaci korzystają i się nie wstydzą, także więcej pokory ludziska!!

Gość gość
najlepiej to przystąpić do Komitetu Obrony Demokracji, wtedy nie trzeba płacić alimentów i spłacać długów, czlowiek dostaje rozmaite tytuły i nagrody, wolne i demokratyczne media robią z nim wywiady, a wszyscy uczciwi demokraci wychwalają go pod niebiosa.

Gość gość
mylisz się że tylko we wsiach kobiety nie pracują a mężczyźni tak, teraz gdzie o pracę trudno nawet kobiety utrzymują facetów a ci zajmują się domem, dziećmi i nic samo się nie robi, dzieci trzeba nakarmić zaprowadzić do przedszkola , szkoły, obiad ugotować. Jak dzieci wychowuje matka a tym bardziej nie pracująca powinna dostać godziwe alimenty a co tatusiowie niektórzy robią? uciekają od odpowiedzialności, ja mówię -dziecko nie na twoim wychowaniu więc daj chociaż godziwe alimenty bo dziecko potrzebuje miec buty na zimę, kanapkę do szkoły...niektórzy powinni być wykastrowani i nie mieć dzieci,albo dzieci nie mieć ojca niż mieć byle jakiego co się nim nie interesuje.

Gość śmiech po pachy
znam takiego faceta że za niepłacenie alimentów ma areszt domowy, opiekuje się domem i dziećmi , nie pracuje a jego nowa dupa konkubina chodzi do pracy i na niego robi, gdzie ona ma oczy z alimenciarzem dorobić sobie wspólne dziecko i jeszcze na niego robić????niektóre kochanki nie mają rozumu

Gość gość
Kochanka, która regularnie zaspokaja „potrzeby” żonatego faceta, jest wbrew wszelkim zasadom moralnym.

Gość gość
Byłam z żonatym mężczyzną ponad pół roku, ponieważ nie wiedziałam, że ma żonę – opowiada Marta. - Od początku bezczelnie mnie oszukiwał. Chyba myślał, że się w nim nie zakocham, jednak to było silniejsze ode mnie. Gdy dowiedział się, że go kocham, od razu wyznał, że ma żonę i nasza znajomość zakończyła się w momencie. Jestem tak strasznie zła na siebie, bo nie wyczułam, że coś jest nie tak. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Skąd się biorą tacy ludzie? Współczuję też jego żonie. Nikomu nie życzę takiego męża!

Gość gość
Ja rowniez bylam z zonatym mezczyzna I do dzis z nim jestem- juz rozwodnikiem. Bylismy znajomymi dluuugo, juz dawno nie ukladalo sie ich malzenstwo. Nie zawsze zona jest biedna i niewinna. Czesto faceci nie potrafia sie przyznac , ze zony ich bija, ze sa nieszczesliwi w zwiazku. Siedza cicho dla dzieci i i by nie bylo wstydu przed sasiadami i znajomymi. Kto nie przezyl to nie wie. Poza tym jak facet ma utrzymac rodzine to niech kobieta rodzina sie zajmie Jak nalezy. Trzeba sie wspierac i pomagac na wzajem.

Gość gość
zobaczcie ile osób się rani przy zdradzie nie tylko żonę, dzieci ale również szeroką gamę rodziny dziadkowie, rodzice.., ale zdrada to jest głównie wyrządzenie krzywdy DZIECIOM!!!