Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ma 4 lata i nadal sra do nocnika...z kibla nie chce korzystać...

Polecane posty

Gość gość

no i bedzie z tego nocnika korzystalo jeszcze kilka lat, a potem chyba kupie pieluchomajtki takie jak dla doroslych...

Gość gość
U mnie bylo podobnie. Z dnia na dzien przestawil sie na kibel. Kup mu nakladke na kibel, chyba ze juz masz.

Gość Tasmanska
O co ci chodzi z tymi pieluchomajtkami?? ciesz się ,ze sra do nocnika a nie pod siebie , bo to dopiero bylaby jazda . Z dwojga złego lepiej na nocnik niech robi , niż w gacie . Z kibla zacznie korzysac jak faktycznie będzie musiec, nocnik w wydaniu 4 latka to nie zbrodnia, za to walenie w gacie bylaby już draka

Gość gość
dokladnie :D pamietam jak syn mojej sasiadki nie chcial w ogole korzystac z nocnika, z kibelka tez nie mimo ze go uczyla...i robił w majty :O po prostu srał pod siebie a potem wołala ''ZROBIŁEEEEEEM'' :O i ona musiala mu ciagle majty zmieniac i myc tyłek, 5-6 latek robił w gacie masakra :D potem w koncu sie nauczyl z kibla korzystac, ale nie umial sie podetrzec, gdy zrobil to wychodzil z wc, kładł się na kanapie na brzuchu a ona go wycierała :D:D:D mial wtedy 7-9 lat mowie to serio :D

Gość Tasmanska
Ja pierodllee, ułom na własne żądanie matki. Matka z dzieciaka zrobila uloma. Dlatego zdecydowale wole "stresowe" wychowanie pod względem stawiania dziecku wymogow i oczekiwań jakie nie są ponad ich rozwój i wiek, niż bezstresowe robiąc z dzieciaka kalekę i niedołęgę .