Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc finansową dobrych ludzi

Polecane posty

Gość gość
A co w tym złego pomóc komuś bezinteresownie??!! Nikt z was nie jest na jej miejscu i tak naprawdę nie wie czy rzeczywiście potrzebuje pomocy.

Gość gość
A może chociaż 10 złotych ktoś byłby w stanie przelać? Podam maila jeśli ktoś chciałby pomóc....

Gość gość
Jak mi posprzatasz na błysk miszkanie, to dam ci stowe

Gość Tarlqa
Droga autorko powinnaś opisać swoją historię dokładnie. Być może wtedy zdecyduje Ci się pomóc.

Gość Die Nacht
Ich bedurfe hilfe ! Ich bedurfe mehr das geld ! Więc, czy ktoś wyśle mi kasę ? Wiem że są tu osoby zarabiające po kilka tysięcy na miesiąc, więc mogły by mi wysłać po te 100 zł. Ich sehr danke euch !

Gość gość
a skąd jesteś, aj poza swoją miejscowość nie dojadę. jestem niepełnosprawna, mam córkę, facet jest agresywny, lekkoduch więc szukam pomocy tutaj.

Gość gość
No ja niestety nie mam konta internetowego by przesłać ci kasę.

Gość gość
idź do parafii, po to są księża aby służyć ludziom , niech się w końcu wykarzą tym co głoszą

Gość gość
Skontaktuj sie z jusywitkow@onet.pl to dibra kobieta pomoze ci

Gość gość
:( 8

Gość gość
ok dziękuje za kontakt spróbuję może ktoś może z was choć 5, 10 złotych ?

Gość gość
Moze byc chociaz z 10 zl ale wolabym ok 50 bo by bylo latwiej.

Gość gość
Gdzie mieszkasz autorko?

Gość gość
A na co konkretnie chcez wydac te pieniadze? Ja moglabym ci zrobic zakupy.

Gość gość
dziś to podszyw mieszkam w wielkopolsce kupię jedzenie za to mogą później pokazac paragon

Gość gość
Ja wole sama ci kupic jedzenie. Pozniej paragonu to moge nie zobaczyc. Chcesz zakupy? Napisz jakich produktow potrzebujesz.

Gość gość
No to było by najlepsze rozwiązanie zrobić zakupy. Np zrobić paczkę z żywnością i wysłać ją na podany adres pocztą. Kiedyś tak już pomagałem pewnej osobie.

Gość gość
Zgadza sie. Zakupy moglabym ewentualnie zrobic, szczegolnie produkty dla dziecka.

Gość gość
tylko musiałabym pewnie podać dokładny adres?

Gość Dazay
Ja mogę też Ci zrobić zakupy i zawieź do Ciebie . Mieszkam też w Wielkopolsce :-) Napisz listę

Gość gość
dziękuje czy możemy się zmówić poprzez maila ?

Gość gość
Pewnie taki sam bzdet i ściema, jak grasujący po necie i wklejający żałosne gotowce oszust tytułujący się samotną wdową, Marią ze Skłudzewa, której dzieci od kilku lat się nie starzeją - zawsze mają po 4 i 6 lat :D. Albo Barbara Bognacka, wyłudzająca kasę rzekomo na chore dziecko.

Gość gość
Witam serdecznie wszystkich niewiem od czego zacząć ale potrzebuje pomocy finansowej lub nawet rzeczy dla dziecka . Jestem mamą 2,5 miesięcznego dziecka i moje dziecko nie jest chore dzięki Bogu nie chce nikogo oszukiwać czy wymyślać jakieś historie . Dwa lata temu przeprowadziłam się do Rumuni pracowałam wyszłam za mąż wszystko było w porządku było ciężko bo mieszkaliśmy w domu mamy męża ale jakoś dawalismy rade . Gdy zaszłam w ciążę postanowiliśmy znaleźć jakieś mieszkanie i je wynająć udało się niestety po krótkim czasie mąż stracił pracę zadluzylismy się i teraz nie starcza nawet na podstawowe rzeczy dla dziecka my nie jesteśmy tacy ważni. Mąż znalazł znowu prace ale nie dajemy rade aby wyjść z długów i często brakuje na jedzenie i specjalne mleko dla synka które musi pić . Byłabym wdzięczna za jakikolwiek pomoc finansową każdy grosz się liczy tak jak za jakąś paczusze z dzeciennymi ubraniami . Nie chce się wzbogacić tylko wyjść na prostą wierze ze znajdzie gdzieś jakąś dobrą dusza i pomoże nam w tym bardzo ciężkim czasie . Proszę o kontakt na anuszkahh@wp.pl

Gość gość
nigdy wiecej nie dam grosza na żadne dziecko to zasługa pis i ich 500plus nigdy nigdy w życiu już nie dam na żadne dziecko