Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowanaaaaaaaaa

HBO GO i nc plus prośba o wyjaśnienie

Polecane posty

Hej, mam pytanie do osób ogarniętych w temacie tv. Nie chcę do nich dzwonić, a nie jestem pewna, co jest czym. Zwykle miałam normalną ofertę i zwykły dekoder. Ostatnio przedłużałam umowę i dostałam dekoder z internetem oraz promocyjnie na 2 miesiące HBO z HBO GO. No i teraz mam dzięki dekoderowi opcję nc+ go tv, gdzie po wejściu są różne okienka, między innymi canal+ vod, seriale+ i inne, w tym też HBO on demand. W każdym z okienek są różne programy i filmy. I teraz pytanie - czy ta część cała wynika z dostępu do internetu przez dekoder i mogę sobie korzystać z tej opcji bez ograniczeń? Czy oglądanie filmów stąd jest dodatkowo płatne? Czy może to jest związane z dostępem do HBO GO i za 2 miesiące zniknie? Z tego co się orientuję to HBO GO jest po prostu dostępem do filmów itp. z różnych urządzeń, ale może ma to jakiś związek? I jak w ogóle do tego się ma HBO on demand (które z tego co kojarzę jest płatne)? A czy w ogóle z HBO GO można korzystać normalnie przez tv, czy tylko komputer, tablet, itp? Czy dekoder z dostępem do internetu pozwala tylko na korzystanie z tej opcji nc+ go tv, czy daje też inne możliwości? Pogubiłam się już w tym wszystkim, a na stronach nc+ nie zalazłam konkretnych informacji - jest tylko, że mają takie oferty, że wypas i w ogóle jakie wszystko wspaniałe, ale niestety nie znalazłam, żeby napisali wprost "z czym to się je" i jak naprawdę w praktyce z tego korzystać. A ja to trochę "lajkonik" jestem, ale szkoda by było nie wykorzystać, jeśli mogę.

Gość gość
Część z nc+ go tv chyba jest za darmo, a za część się płaci.

Serio nikt nic nie wie? Przecież setki tysięcy ludzi jest ich klientami...