Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do znawcow polityki

Polecane posty

Gość gość

A ja mam pytanie. Do tej pory nikt nie znal na to pytanie odpowiedzi, mianowicie czy ta ofiara w postaci 500zl na drugie, trzecie, piate i dziesiate dziecko, bedzie obejmowala również naszych czarnych przyjaciol z Syrii, ktorzy dotra do nas na wiosne 2016? Bo oni to maja po osmioro dzieci..

Gość gość
1. Nie bedzie zadnych 500 zł na bachora, to była kiełbasa wyborcza dla takich debili jak ty, zebyscie zagłosowali na PIS, Ryszard Petru jakis czas temu o tym mowil, na tą obietnice potrzebne bedzie ok 15-20 miliardów zł, nie ma skąd wziąc tych pieniędzy, wyborcy szybko o tym zapomną albo sypną tymi 500 zł dla wąskiego grona patologii 2. Imigrantów w Polsce nie bedzie, bo oni NIE CHCĄ mieszkac w Polsce, a jesli jacys do nas trafią to bedą to niewielkie grupy, przykladowo 1000 imigrantow w porównaniu do MILIONA w Niemczech to jest NIC 🖐️

Gość gość
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz :) nie jestem debilem nie glosowalam na Pis, nie popieram zadnych zasilkow, ktore oparte sa na okradaniu innych obywateli!

Gość gość
Czyli wg Ciebie wszyscy imigranci zostana w Niemczech? A gdzie oni sie tam pomieszcza? Pani Merkel chce ich upchac po calej Europie i to nie sa nakazy tylko rozkazy.

Gość gość
Przepis 500zl na dziecko ma prawdopodobnie wejsc od 2016 roku. Proszę podać jakiekolwiek zrodlo, ze ten pomysl nie wejdzie. Pis ciagle stoi przy stanowisku, ze jednak to wprowadza, ustalaja jakies przepisy, czyli podejrzewam ze pieniadze dostanie faktycznie sama patologia, bo pracujacy sie nie zalapia. Wiec idac tym tokiem myslenia, jesli bedzie to 100 imigrantow, ktorzy beda mieli po 5-6 dzieci, jest to niemaly wydatek dla Polski. I to samo tyczy sie cyganow- jaki prog dochodow by jie ustalili cygany sie zalapia.

Gość gość
Mialo byc 1000, nie 100 :)

Gość gość
14:26 oczywiscie, ze wejdzie, a dla niepracujacej patologii. Rodzina 4osobowa z dochodem 3000 juz nie, bo zalicza sie do bogatych. A jesli dostanie patologia to uchodzcy pewnie tez. X 14:16 to ze oni nie chca do Polski to nic nie znaczy. Jak Niemcy zamkna granice, to zostaniemy z reka w nocniku. Przy pisowskim 500 zl na dziecko, to uchodzccy bardzo szybko zmienia zdanie odnosnie emigracji do naszego pieknego kraju. Policz sobie 1200-1300 zasilku na doroslego razy 2 plus srednio 2000, nabo sie ladnie mnoza.

Gość gość
Czytalam też gdzies kiedys, ze to 6k dla uchodzcow, ktore otrzymamy od eurokolchozu otrzymamy dopiero wtedy, gdy przez rok czasu uchodzcy stad brzydko mowiac nie s******la. Czyli mamy do nich strzelac lub nie wiem co byleby nie uciekli. Nie wiem na ile w tym prawdy