Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce miec ze mna dziecko a nie chce slubu

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sadzicie?

Gość gość
Mieszkacie razem?

Gość gość
Też miałam taką sytuację, tylko mnie ani dziecko ani ślub nie interesują za bardzo, a on chciał dziecko bez ślubu bo niedawno się rozwiódł. Odeszłam. Jeśli bym juz miała mieć dziecko to tylko ze ślubem

Gość gość
Autorko ja jestem z facetem 4 lata od roku mieszkamy razem a od 3 miesięcy staramy się o dziecko. Ślubu teraz nie planuje dopiero za kilka lat. A uważam tak ze ślub nie jest najważniejszy skoro dwoje ludzi się kocha i planuję założyć rodzinę. Według mnie to nic zlego

a to ma dla ciebie znaczenie, co kafeterianie myślą o ewentualnej twojej ciąży pozamalzenskiej?

Gość gość
Sądzę, że nie dorósł do związku, a dziecko to taki kaprys, którym przywiąże Cię do siebie i dzięki któremu będziesz znosić wszystkie pozostałe kaprysy. Nie łudź się, zabawa w dom szybko mu się znudzi...

facet wcale nei ma zamiaru "bawić się w dom" on chce, żeby autorka urodziła mu potomka zrób eksperyment - powiedz, że ok, urodzisz dziecko, ale dasz mu swoje nazwisko no i będziesz wiedzieć, czy zalezy mu na domu, rodzinie i dziecku, czy tylko na potomku