Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubię sexu z moją żoną

Polecane posty

Gość gość

nie lubię sexu z moją żoną - i nigdy nie lubiłem. Ona lubi w 3 minuty, ja min. godzinę. Poza tym jest sztywna jak ch u j (wina nie leży po mojej stronie, bo inne partnerki były ze mnie zadowolone). Zona nigdy nie miała orgazmu w trakcie stosunku. Nie lubi lizanka c**y, nie wspomijanąc już o dupce (czasem tylko lubi jak jej wsunę tam palec). kopulujemy raz 2 miesiąc lub dwa. Moje życie to tragedia. Żałuję, ze założyłem z nią rodzinę - łączą nas tylko dzieci i kasa. Ot, cała prawda o życiu w katolickim państwie/rodzinie.

Gość gość
Może byś tak z nią o tym pogadał?

Gość gość
widzialy gały co brały

Gość gość
już kiedyś rozmawialiśmy, ale ona jest niereformowalna. Skończy się to tym, że jak dzieci podrosną, to znajdę sobie dupę i żonę zostawię.

Gość gość
No i co Ci powiedziała w tej rozmowie?

Gość gość
że ona dłużej nie chce, to ją c**a boli, obciera itd. I ze nie lubi lizanka, d**y tez nie, bo są zarazki (ciekawe ze koleżanka takich obaw nie ma)... a nawet jak są, to można się chyba umyć, co nie?

Gość gość
nie przyszlo ci do glowy ze ja nie pociagasz,stad szuka wykretow?Sama nie lubie lizania doopy,a jak tak cie to kreci,to moze geya sobie przygr***aj,bedziecie sobie wzajemnie doopska wylizywac:D

Gość gość
kurasa na flucie miałeś jak ją rąbałeś wstępnie u siebie szukaj zboka