Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poprawić wyglad posladków, zdjęcie

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
Twój pierwszy gorset – wystarczy, że będzie 5 cm mniejszy od naturalnego obwodu Twojej talii. czyli jak masz w talii 70 cm to zamawiasz gorset na 65 cm dawniej kobiety niestety przesadzaly , bo zamawialy gorsety o kilkanascie cm mniejsze niz obwod talii

Twój pierwszy gorset – wystarczy, że będzie 5-7 cm mniejszy od naturalnego obwodu talii 200 lat temu kobiety probowaly zejsc z 70 cm na 52 cm i wiadomo jak to sie konczylo a twoim celem jest zejsc zaledwie o 6-7 cm

Gość gość
Powinnas podniesc posladki bo w górnej części masz plaska doope i to jest problem

Gość gość
mam jeszcze gorsze, a mam 22 lata :O

no wlasnie o tym pisalem , że autorka ma pośladki całkiem dobre i nie musi ich poprawiać, ale przydałoby sie zrobić wcięcie w talii , to byłaby wyraznie bardziej pociągająca

Gość gość
Musze kiedys swoje pokazac ciekawa jestem co myslicie :)

Gość gość
dobry gorset kosztuje minimum 500 zł

Gość gość
nigdy nie miałam duzego wciecia w talii, ale jednak minimalne posiadam. Mam okolo 70 cm w talii...zadnego gorsetu nosic nie chce!!!! możesz skonczyć pisac o tym prawiku?? nie potrzebuje twojej opinii

Gość goscc
papercats.pl ma dobrze zrobione gorsety, ale kiepsko z dostępnością. restyle.pl - kiedyś mieli kiepskie, teraz niektóre wyglądają całkiem porządnie. Jak jestem w Warszawie to sklep Absynt (są przegenialni, gdyby tylko mieli sprzedaż internetową byliby moim numerem 1 - jak masz możliwość pojechać do Wwy raz albo dwa to szczerze polecam, robią na wymiar ale mają też spory wybór gotowców dostępnych od ręki a ich gorsety są naprawdę dobrze zrobione i mają rozsądne ceny). Widzę że sklepburleska.pl sprzedaje gorsety od burleska.co.uk - opinie na temat tych gorsetów są podzielone, jedne lepsze drugie gorsze, generalnie raczej nie polecam na pierwszy raz. Za jedną z lepszych marek jest uznawany Vollers, ale nie jestem w stanie tego potwierdzić bo zwyczajnie mnie na żaden nie stać. :P Łatwo o dobry gorset mimo wszystko nie jest. Dużo jest tak zwanych "tub", w których człowiek wygląda jak w rolce po srajtaśmie albo dziwnych koszmarków robiących nie wcięcia, a załamania w talii czy innych miejscach.