Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse? co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Byłam w sobotę na imprezie, pod koniec imprezy podszedł do mnie chłopak, aby zatańczyć, odmówiłam a on tak stał obok mnie z smutna mina i pytał no dlaczego. zaczęłam się śmiać no i wyszło ze tańczyliśmy, jedna potem drugą trzecia, przedstawił się, zapytał ile mam lat i był zdziwiony ze jestem od niego 6 lat młodsza, ogólne mega pozytywny chłopak :) poprosił bym podała mu swój numer albo imię i nazwisko to się znajdziemy na fb, wolałam numer wiec zapisałam mu w telefonie, potem znów tańczyliśmy i cały czas gadaliśmy aż w końcu zaproponował by wyjść na zewnątrz pogadać albo gdzieś w środku w cichym miejscu, no i usiedlismy i rozmawialismy okazało się ze mamy tą samą pasje i oboje uwielbiamy Zenka :D później pokazywał mi swoich ziomkow ja przedstawiam swoją koleżankę i znów zaproponował żeby tańczyć bo nasz ulubiony utwór. Później w jaki sposób się zgubilismy nie Pamiętam w jaki ale to chyba była moja wina. kiedy czekałam na środku sali na niego podszedł do mnie wujek koleżanki i musiałam z nim tańczyć bo ona w tym czasie gadala z ciocia hahaha i wtedy a wujek był po 30, wtedy on podszedł spojrzał się na mnie pytającym wzrokiem u odszedł. Później już nie widzieliśmy się, znaczy on widział ale nie podchodził. Znalazłam go na fb, zaprosilam a on nic, nie pisze nic, dlaczego?! co ja mam robić, zależy mi na kontakcie z nim! ale nie wiem czy się nie narzuca am. był pijany ale zachowywal się w sposób szarmancki. nie byli to mega ciacho które zmienia laski jak rękawiczki, zwyczajny chłopaka którym się zauroczylam. co teraz?

Gość gość
Jak dla mnie to myśki że wyrwałas innego, napisz mu że to był Twój wujek

Gość gość
jak? tak po prostu co mam napisać?! może myśli ze nachalna jestem