Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam hobby

Polecane posty

Gość gość

Coś co mógłbym robić myślałem. O koszykówce ale słaby jestem w sporcie i nie mam gdzie trenować przecież nie na orliku nie bd się ośmieszac znacie jakieś zajęcia ktoś zaproponował mi zbieranie znaczków ale to na prawdę ...

Gość gość
Podróże może? Zajęcia sportowe typu krav maga , ja uwielbiam rower i szukanie super rzeczy w lumpeksach lub na targach staroci....

Gość gość
Nie pracuje jeszcze na stałe a jestem odmiencem społecznym o futbolu juz nie chce mi się czytać nudzi mnie to nwm czym się zajac

Gość gość
Wejdź na www.hanzilla.pl i... naucz sie chinskiego. Dla mnie spoko opcja, nie tylko gdy nudze sie w niedzielne popoludnie, ale sciagnelam tez aplikacje na telefon i ucze sie podstaw chinskiego, stojac w korku w drodze do pracy :)

Gość gość
To już wolę angielskiego się uczyć albo do szkoły kuc ale pomysle

Gość filli
Próbuj małych rzeczy :) Dlaczego nie orlik ? Wszędzie można trenować jeśli tylko to jest Twoją pasją :) Jeśli wolisz coś bardziej wyszukanego, to może zechcesz udzielać się w fundacji emedycyna? Potrzebują tam kreatywnych i chętnych do działania osób :) Tutaj znajdziesz więcej informacji http://emedycyna.org/