Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet mnie poniża wyzywa i bije

Polecane posty

Gość gość

Czy wasi też tacy są?

Gość depresja dekompresja
??? Przecież to chore. Niby są tacy i kobiety, i mężczyźni którym to radość sprawia, ale normalne to to nie jest. A Ty się chwalisz czy żalisz?

Gość gość
Nie, nie są, jeśli ty nie dostrzegasz problemu to i z tobą coś jest nie tak. Skończ ten pseudo związek i przemyśl pewne życiowe kwestie. Jestem facetem i jeśli słyszę albo czytam takie teksty jak twoje to mnie zastanawia gdzie ty masz mózg będąc z takim facetem?! I ile jeszcze trzeba byś zrozumiała w jakim bagnie tkwisz? Kobiety mają tendencję do unieszczęśliwiania się na siłę. Tłumaczenia sobie na 500 sposobów, ze to normalne, że się zmieni. A żyją ze zwykłym sadystą, który wyładowuje swoje frustracje. Nie zmieni się, będzie tylko gorzej. Zmarnowane będziesz miała całe życie, wpłynie to na twoją psychikę. Dokonaj zakończenia tego związku, pobądź chwilę sama, nie szukaj drugiej połówki wśród degeneratów i miernot wyżywających się na słabszym. Sam fakt, że tak lekko sobie o tym piszesz mnie przeraża, bo chyba nie dociera do ciebie, że to jest poważna sprawa. jakakolwiek forma podniesienia na ciebie ręki (dotyczy to obydwu stron, nie tylko faceta na kobietę bo bywają przypadki odwrotne), to koniec, zrozum to, KONIEC. Decyzja jest tylko jedna i podjąć ją musisz już, nie za miesiąc, nie za rok, nie za dwa, bo tak będziesz to odwlekać w nieskończoność. Jak możesz oczekiwać szacunku skro sama siebie nie szanujesz będąc w takiej karykaturze związku?!

Gość gość
glupie provo :(

Gość gość
Ja mam odwrotnie, moja kobieta mnie poniża i bije. Gdzie to zgłosić?