Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa333333

Oglądacie Wałesę?

Polecane posty

Nie widziałam tego filmu wcześniej, patrzę a tu Welman :) Jednak to prosty człowiek był i jest, no i bucek taki...

Gość
Wałęsa to kupa mięsa :-)

Gość gość
Tego g****a nie obejrzałbym nawet jakby mi zapłacili sto milionów

Gość gość
G****o, bo zrobili tam z Bolka wielkiego bohatera co to dzielnie walczył a on sam w się kiedyś z dumą przyznał że nie brał udziału w żadnych walkach ulicznych ani nigdy nie użył przemocy wobec funkcjonariuszy MO i innych. Gniot, pokazali tylko to co im pasowało, zataili niewygodne rzeczy

Gość gość
Pokazali w filmie jak podpisuje lojalkę.

Gość gość
p*********e Hipolicie-sam się wykaż odwagą...jak przyjdzie czas

Gość gość
Piękna muzyka z tamtego okresu, buduje klimat.

a mi się przypomniała Fallaci czytałam kiedyś jej książkę, super była, tylko ciężka Inszalach - tak chyba brzmiał tytuł, polecam

Gość gość
Chuj z lojalką, czemu nie pokazali jak w 1970 odwiedza komendę MO gdy koledzy ze stoczni strajkują na ulicy i zobaczywszy Wałęsę w oknie komendy zaczęli rzucać kamieniami krzycząc ''zdrajca i świnia''. Podczas procesu kpt. Graczyk z SB (oficer prowadzący Bolka) potwierdził autentyczność podpisów na pokwitowaniach zapłat dla Bolka to później Wałęsa spanikował i wyperswadował Graczykowi zmianę zeznań

Gość gość
Oglądam, ale przyznam że k*****.ca mnie bierze. Stocznie upadły, kopalnie również, a polski robotnik dalej w doope dostaje jak dostawał. Wałęsa to dla mojej rodziny zdrajca idei robotniczej. Dorobkiewicz który dochrapał się władzy i kasy na grzbietach prostych ludzi. Tak to widzę.

ja byłam za gówniara, żeby mieć własny sąd na ten temat nie interesuję się polityką a trudno mi się opierać na tym, co inni mówią, bo każdy mówi co innego

Gość gość
o tak! dziś mamy dobry dzień! wczoraj przyszedł nasz wielki smart TV z electro.pl i był pan zakładający kablówkę. Zamówiliśmy pizze i włączyliśmy Wałęsę ciesząc się przy tym jak dziecko ;D jesteśmy na swoim, mamy kolację, tv i siebie ;D oł je!