Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o narkotykach ?

Polecane posty

Gość gość

Czy są waszym zdaniem źle. ..dlaczego jak kończą ludzie którzy je biorą czemu alkohol jest lepszy chodzi mi o mefedron nie o kucie może być też marihuana

Gość gość
Ja bardzo lubię amfetaminę, średnio raz na 2-4 tygodnie. Jestem młodą kobietą i dodam, że wbrew obiegowym opiniom nie jestem mało inteligentna ani nie wyglądam jak z krzyża zdjęta. Wręcz przeciwnie.

Gość gość
Właśnie patrząc się na niektórych są to ludzie z sukcesami i nie głupi ogólnie zachowują się dosyć normalnie wiadomo inaczej ale normalnie

Gość gość
Krążą opinie ze dzieci są uposledzone

Ja mam 18 lat, już 3 lata jadę na tym wózku. Od maryśki się zaczęło, a skończyło na narkotykach twardych :) Myślałam że jestem silna psychicznie - przeliczyłam się, jak wielu z resztą :) Zielem się przepaliłam, to już nie te same tripy co kiedyś. Preferuje mocniejsze dragi, najbardziej stymulanty, feta, mef, RC to moja bajka :) Kodeinką, DXM też nie pogardzę :)

Myślę, że są ok chociaż nigdy ich nie brałam. Oczywiście paliłam trawkę, ale w porównaniu do innych narkotyków to tylko papieros. Chciałabym kiedyś zażyć coś mocniejszego.

Gość gość
Są spoko nie mam nic do nich ale sama nie biore chodź zdarzało sie kiedyś brać ale za stara jestem he

Gość gość
Dziewczyny lecace grubo czasami kończą w agencji

Gość gość
Czyli narkotyki są spoko ?

Gość gość
Patrząc się na tych ludzi co cpaja sam zacząłem kiedyś wyczytałem ze Natalia Siwiec brała ekstazy to mnie zachecilo nie chodzi ze ładna po prostu osoba z jakimś tam dobrym widokiem człowieka ze tak powiem i wgl to ja nie jestem spoko

Gość gość
wszystko jest dla ludzi alkochole narkotyki

Gość gość
Ja tam różnych rzeczy próbowałem, ogólnie Maria to moja ulubiona urzywka, wole palić niż pić alkohol :p Próbowałem stymulantów ale to kompletnie nie moja bajka i nie polecam. Opioidy potrafią dać dużo przyjemności ale są bardzo uzależniające więc nie należy ich brać. Psychodeliki to bardzo głęboki temat, uważam, że prawie każdy człowiek powinien zapoznać sie z magicznymi grzybkami i lsd. Te substancje dostarczają prawdziwych duchowych przeżyć i pomagają poszerzyć ludzką świadomość. Ogólnie narkotyki nie są złe, ludzkość używa ich od początku cywilizacji. Niestety obecnie powszechna wiedza o narotykach jest bardzo mała, a rządowa propaganda tylko zniekształca obraz i robi kryminalistów z ludzi, którzy po prostu chcą korzystać z pewnych substancji zakazanych bez racjonalnych powodów.