Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy od biegania można się uzależnić?

Polecane posty

Gość gość

Mój dobry znajomy o mało co nie miał zawału serca . Ciągle biegał dużo km , nie widziałem go bez dnia żeby nie pobiegał ciągle czy to wolne czy dzień pracujący czy święta ciągle w kółko biegał .. raz zdarzył się dzień kiedy biegał duży dystans ponad 20 km ... na pewnym odcinku zasłabł zabrała go karetka . Efekt był taki że przeciążył swój organizm. Dziwne można się uzależnić od komputera , grania , jedzenie ale od biegania?! dziwne . :O :)

Gość gość
od biegania?? Skoro to taki niby zdrowy styl życia....

Gość gość
Bieganie wytqarza endorfiny od ktorych mozna sie uzaleznic. Bieganie jest szkodliwe niszczy stawy i organy wewnetrzne.

Gość gość
Chyba można bo ja nie wyobrażam sobie 1 dnia bez treningu, kiedyś mi się nie chcialo 1 dzien i nie poszłam biegać i czułam jak mi tego później brakowało. Oczywiście, trzeba pamiętam o kilku podstawowych rzeczach jeżeli bierzemy się za bieganie np. buty. Od kiedy zaczęłam biegać w butach z New Balance motywacja jeszcze bardziej wzrosła, ponieważ bieganie stało się przyjemniejsze i trochę latwiejsze, mają bardzo dobrą amortyzację i biega się bardzo dynamicznie i sprężyście