Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bociek zamiast godła

Polecane posty

Gość gość

gogle wyjaśnia ze bocian kojazy sie z polska a ja myślę ze gogle chciało ośmieszyć polske bo Chopin kojarzy się z polska

Gość gość
powinni podać do sądu google za zniewagę polski , godła i Święta Niepodległości .. skandal...

Gość gość
też mi się rzuciło w oczy :( w sumie Polak jak bocian odlatuje do innych krajów :( i niech mi ktoś nie wmawia, że media szerokiego nurtu nie walczy z polskim patriotyzmem

Gość gość
nasz dumny biały orzeł bardziej by ich kuł w oczy ale i tak polski naród wygra tą bitwę PRZEPOWIEDNIE DLA POLSKI - POLACY NARODEM WYBRANYM - TYLKO INTRONIZACJA OCHRONĄ!!! https://www.youtube.com/watch?v=tUEkZT0RxbI

Gość gość
mnie też to boli zamiast orła bociek

Gość gość
http://smagane-wiatrem.salon24.pl/463135,polsko-wracaj-do-boga O czystość łez, o wolność dusz o wolny kraj błagamy Cię Panie. O lepszy dzień, spokojną noc o Polskę błagamy Cię Panie. Ojczyzno co się z Tobą stało czy chcesz aby bolało? Polsko czy już zapomniałaś Polsko kiedy płakałaś? Ojczyzno gdzie jest Twoja siła Ojczyzno kiedy walczyłaś? Polsko to nie Twoja droga Polsko wracaj do Boga! Od kłamstw, od bezbożności, od ludzi złych zachowaj nas Panie. Od krzywdy dziecka, od płaczu Matki. Od krwi przelanej zachowaj nas Panie... Ojczyzno co się z Tobą stało?

Gość gość
Od lat chyba nie mieliśmy takiego prawdziwego swieta niepodległości, bez sztucznych podziałów, bez prowokacji,bez wstydu. :) jest nadzieja,że Polska powstanie z kolan i wspólnymi silami doprowadzimy nasz kraj na szczyt i to zachód bedzie znów na nas patrzal z zachwytem,ale tylko jesli sie nie poddamy i dalej bedziemy szli ta drogą, jesli bedziemy wobec siebie solidarni i wyciągali wnioski z historii i nie tylko tej z czasów walki o niepodległość,ale i z tej najnowszej. W naszym narodzie drzemie wielki potencjał,wierzę, że jesteśmy świadkami początku dobrych zmian.