Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość obsesyjna zazdrośnica

Śniły mi się byłe mojego faceta. Ratunku, chyba mam paranoję. Ta zazdrość dobija

Polecane posty

Gość obsesyjna zazdrośnica

Nie wiem, co jest ze mną nie tak... Dręczę się, zadręczam się. Jestem z moim facetem trzy lata. To nasz pierwszy poważny związek, no ale wiadomo, każdy miał jakąś przeszłość. Podobały mu się kiedyś dwie zajęte dziewczyny ( nie równocześnie), on im też - ale finalnie wybvrały swoich facetów. Tylko flirtowały z nim, namieszały mu w głowie. Dziś to mężatki, ale ja mam na ich punkcie chyba paranoję: dziś mi się jedna z nich śniła, że on wciąż na nią leciał. Wszystkie mamy podobny typ urody. Te dwie to ładne kobiety. Nie wiem, czego się boję, nigdy nie miałam powodów (realnych, nie tych w mojej głowie) do zazdrości. Boję się (może to śmieszne, ale tak jest), że one mu mogą jeszcze namieszać w głowie, albo, że nie wiem... zobaczy je i będzie żałował, że nie jest z nimi, czy coś. Z jedną z nich spotkamy się w kwietniu na weselu. No cały czas się tym zamartwiam. To męczące, depresyjne... dlaczego pozwalam takim osobom wejść do swojego życia, wertuję je na fejsie i nie mogę odpuścić? Macie jakieś rady na taką chorą zazdrość? jak mam się lepiej poczuć, uwolnić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować