Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż kaze mi isc do pracy

Polecane posty

Gość gość
Też nie pracuje i dobrze mi jako pani domu,mam czas na swoje i rodzinne sprawy typu kosmetyczka,paznokcie,zajęcia z dziećmi ,itd...

Gość gość
A twój mąż się na to zgadza?

Gość gość
Ja jestem wielka pani,bo pracuję i jeszcze dopłacam do interesu.To się kompletnie nie opłaca,bo przedszkole,dojazd do pracy,płacić trzeba więcej niż zarabiam,ale kurą domową nie jestem i tylko każdemu się chwalę,że pracuję,mąż jest ze mnie dumny.Cieszę się,że bliźniaki w przedszkolu,a ja mam spokój.Nie po to studiowałam,żeby przy garach siedzieć,wolę pracować za najniższą krajową,1240 zł na rękę,warto,prawda?Z tego jeszcze muszę odliczyć benzynę i przedszkole,nic nie zostaje,jeszcze dopłaca mąż:-(

Gość gość
To ja juz wole siedzieć w domu po studiach...

Gość gość
wy studiowałyście? porażka, kiedyś szkoły zawodowe wypuszczały bardziej wykształconych ludzi :O

Gość gość
No cóż... Życie:)

Gość gość
Zawodówka to wypuszcza roboli przyzwyczajonych do z********ania fizycznie, niekoniecznie wykształconych...

Robisz błąd siedząc w domu ponieważ nie odbierasz doświadczenia, nawet dopłacając do tzw interesu kiedyś ma szansę na pracę za lepsze pieniądze bo będzie miała doświadczenie

Gość gość
A co komu nie pasuje?Socjologię skończyłam,zarządzanie zasobami ludzkimi specjalność i teraz pracuję za byle jakie pieniądze;-)

Gość gość
to kogo wypuszczają obecne uniwersytety? ;) pytanie retoryczne

Gość gość
23.56 czyżby absolwent zawodówki?

Gość gość
widzisz jakie masz proste myślenie :) uważaj bo nie zawsze się sprawdza w życiu

Gość gość
to juz lepiej siedz do emerytury i nie próbuj,może za 10 lat wezmą cie na kierowniczkę tak od razu bez doświadczenia..

Gość gość
Hahahaha rozwinął się moj temacik :) to moje pierwsze prawo na kafe :D moim celem bylo poruszenie, a nawet w****ienie dużej ilości osób :D chyba dobrze poszlo jak na pierwszy raz : D

Gość gość
Prowo *

Gość gość
oj tam, dawno temu sie zorientowałam gdyby ludzie przestali odpowiadać na prowokacje kafe poszłaby z torbami

Gość gość
Ja też tu rżnęłam głupa,razem z koleżanką,ale jedno jest prawdą i to przykrą.Dziś każdy może skończyć studia,jest pełno uczelni prywatnych,a wy myślicie,że ktoś po byle jakim licencjacie i magisterce to już człowiek z innej,lepszej gliny.Niestety,często zwykły cham i prostak,szuka pracy i z nudów pisze durne prowo;-)

Gość gość
A kolejny cham i prostak komentuje to prawo :D co tu robiłaś o 8 rano? Bo ja bylam w pracy... Jahahahaha debilki damy sie wkręcić :D

Gość gość
Ludzie pracują na zmiany czasami:-PU nas tak się pracuje jak pacjentom pasuje:-P

Gość gość
Patrzcie jaka tępa dzida o 17:55,jak można nie wiedzieć,że nie tylko rano jest się w pracy.Wracaj do przedszkola,tam cię 3letnie dzieci dokształcą nieuku :-(:-(:-(

Gość gość
Tu tępe dzidy wylewają żale i frustracje,nawet na terapeutę nie stać ani na wizytę u psychiatry.Co takiej zostało?Tyle co sobie ulży na forum.To nie moja wina,że takich żaden facet nie ruszy ani nawet robaki po śmierci

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!