Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko Wam to powiem kobieta pracująca a teraz siedząca w domu

Polecane posty

Gość gość
kasa. kasa. kasa...

Gość gość
Lepsze dziecko samodzielne, niż ciapowate jak ktoś napisał wyżej. Potem maminsynki rosną i niezaradne życiowo c***y.

Gość gość
przeczytałam pierwszy post autorki i aż mi się niedobrze zrobiło! Tak się składa, że tez mam córkę, też za chwilę będzie miała 5 lat i też od niej usłyszałam podobne słowa - że ostatnio bardzo mnie polubiła. Tyle, że ja cały czas pracuje (odkąd skończyła 5 miesiąc życia) i jak mam interpretować jej słowa Twoim zdaniem? o czym to świadczy? moim zdaniem świadczy to o tym, że miłość dziecka jest bezgraniczna, mądra i nie potrzebuje żeby jej cokolwiek udowadniać, że można być z dzieckiem w pełni przez 3 godziny na dobę, zamiast "trochę" 24 godziny na dobę

Gość gość
Zgadzam sie z wami wyżej. Tez nie rozumiem co jest dobrego w niezaradnym, ciapowatym chłopaku? A co złego w kumatym, konkretnym?? Widac kolejna mamusia wyhodowała maminsynków i sie zachwyca :/

Gość gość
oj tam , oj tam. Za pIS-u będzie lepiej :)

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!