Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w waszysz rodzinach tez jestescie oceniani przez pryzmat pieniedzy

Polecane posty

Gość gość

Bo my wczoraj dowiedzielismy sie ze bez nas beda biedne swieta i mogli bysmy przyjechac i poprzywozic troche jedzenia i prezentow bo jesli oboje pracujemy i mieszkamy za granica to pewnie mamy tyle pieniedzy, ze mozemy sprawic rodzince przyjemnosc na swieta. W tamtym roku w Boze Narodzenie juz dostalismy zaproszenia i na wesela i na komunie zebysmy sie wczesniaj przygotowali bo musimy byc. Ile było zdziwienia i zniesmaczenia jak na te wesela nie poszlismy i na komunie tez i wysłalismy po 100 euro to juz niesmak bo jak bysmy byli to dali bysmy wiecej i rodzina mogła by sie poszczycic. Wszyscy sobie przypominaja o nas jak cos chca i jeszcze meza bratowa wieczne fochy do nas bo podobno jak my przyjezdzamy do pl do tesciow to swieto roku gdzie dom sie sprzata jak na swieta i jeszcze wypomniała to ze tesciowej dała posciel na imieniny a ta ja schowała na nasz przyjazd. Moja rodzina w pewnym sensie nie lepsza. Co chwila wykupujemy komus bilety bo ktos chce przyjechac, mama u mnie jest regularnie co kilka tyg, czasem zabiera ze soba babcie, ojciec przyjezdza raz na pol roku, czasem dziadek i fajnie ze przyjezdzaja ale jak usłysze tekst ze mamy tu siedziec jak najdłuzej bo oni tyle maja od zycia ze sie tu przejada to mi sie odniechciewa

Gość gość
U mnie tak nie jest, no ale w mojej rodzinie wszyscy żyją przynajmniej na średnim poziomie, więc nie ma takich problemów.

Gość gość
u nas też tak nie ma tylko jedna kuzynka jest taka pazerna, na wszystko patrzy przez pryzmat kasy ale kazdy już się od niej odciął.

Gość gość
U mnie w rodzinie podobnie tyle ze mama dzwoni ze siostra z dzieciakami przylatuje i podobnie trzeba wysprzatac, prezenty im pokupic i sama nie wie jak im w dupke wlesc a do swoich siostr za to obgaduje ze co to za corke ma ze nie zaprosi do siebie.

Gość gość
U mnie tak nie ma . Mam bardzo bogatą siostrę ale nigdy nie oczekiwałam żeby mi jakieś drogie prezenty kupowała. Sami też nie jesteśmy biedakami.