Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nightangelnight

niedoczynność tarczycy a brak ochoty na seks

Polecane posty

witam, mam 26lat od 4lat leczę się na niedoczynność tarczycy obecnie biorę letrox 75 ale mam wrażenie, że wcale lepiej mi nie jest po tych lekach. cały czas jestem senna, mam całkowity brak ochoty na seks co odbija się na moim związku :( tsh mam ok 1,5 ale wiem, że przez dzień tsh wzrasta. lekarz mówi, że to nie przez tarczyce... A wy jak macie?jak zwiększyć libido przy niedoczynności?

Gość gość
niech zgadnę, bierzesz tablety antykoncepcyjne?

Gość gość
najpierw sobie rozpjertalają godpodarke hormonalną antykoncepcją a potem sie dziwią że z tarczycą nie tak albo że w ciąże nie mogą zajść po odstawieniu. Same sobie szkodzicie głupie szmaty, nie znam ani jednej kobiety która biorąc anty nie miałaby problemów z tarczycą

Gość gość
no to teraz dopiero skutki wychodzą :) podziękuj samej sobie, swojej głupocie :)

Gość gość
tarczyca u kobiet to narząd który produkuje najwięcej h'o'r'm'o'n''ó'w, tak jak u faceta jądra biorąc tabletki anty czyli też h'o'r'm'o'n'y zaburzasz naturalny cykl o'r'g'a'n'i'z'm'u i potem nawet po odstawieniu przez długie lata o'r'g'a'n'i'z'm nie moze wrócić na swoje tory i są różne skutki uboczne i powikłania.

Gość gość
To tak samo jak facet zaczyna brać tzw. "koks" sztuczny testosteron żeby sobie mięsnie duże rozbudować to o'r'g'a'n'izm przestaje produkować naturalne ho'rm'on'y no bo po co mu jeśli otrzymuje z zewnątrz (sztuczne) i potem też mnóstwo problemów jak to odstawią bo or'g'a'n'izm już nie potrafi sam produkować ich naturalnie, ewentualnie robi to w bardzo ograniczonym zakresie. I niby biorąc koks jest się męskim ale potem po odstawieniu brakuje testosteronu i facet robi sie nijaki, mięsnie opadają, penis sie kurczy, jądra zanikają... Kobiety są głupie bo biorą tabsy anty Faceci są głupi bo biorą teścia Sami sobie szkodzicie IDIOCI - bo inaczej was nazwać nie można Mięśnie można zbudować naturalnie, nie trzeba niczego brać, wymaga to jednak znacznie dłuższego okresu czasu, chcesz szybciej? chcesz sobie zniszczyć organizm - bierz koks Tak samo metody antykoncepcji są wszelakie NATURALNE i bezpieczne dla organizmu, ale po co sobie tym głowe zawracać, lepiej tablete łyknąć i po kłopocie... właśnie wtedy się kłopoty zaczynają... kłopoty z organizmem

Gość gość
no to teraz dziękuj lekarzowi albo go pozwij do sądu że ci organizm rozjeeebał

A inne hormony badałaś? Do gość : penis sie nie kurczy,jak nie masz o tym pojęcia to sie nie wypowiadaj,jądrą mogą się troche skurczyć,ale po skończonym cyklu i odpowiednim "odblokowaniu" wszystko wraca do normy,ale to dla ludzi co mają pojęcie o tym

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon

Gość sisi_8995
Mam podobny problem przy niedoczynności tarczycy. Biorę euthyrox 25, piję Jodavit, minerały Schindele1`s i jeszcze kilka witamin. Do tego eliminacja produktów, na które mam nietolerancję i libido wzrosło. Najważniejsze dla mnie jest jednak to, że waga spadła i może też dlatego lepiej się czuję we własnym ciele i mam ochotę na więcej.

Gość Roletti
Cóż ja po prawie 1.5 roku poddaje się może jestem i słabym facetem ,ale próbowałem wszystkiego a "ona" jak była tak dalej jest zimna . Osoba która coś czuje do drugiej osoby o również jej pragnie i pożąda a tu nic oczywiście łatwo to sobie można tłumaczyć chorobą lecz cóż życie. Bardzo współczuję swej drugiej połowie ,ale skoro ona sama a i lekarze też nic nie robią w tym kierunku to chyba pora bym ustąpił.Jej ucieczka w pracę jeszcze bardziej mnie utwierdza w mojej decyzji może są tacy co nie mają potrzeb intymnych uniesień ,ale ja do nich nie należą. Wybacz mi kochanie .

Gość Dra

Mam takie same objawy i też letrox 75. Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych. Kiedy przez 2 tygodnie nie brałam lerroxu miałam dużo energii i chęci do życia. Jak wróciłam do leku to mam ochotę tylko spać...