Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Bratka_

Odkurzacz Bosch

Polecane posty

Gość _Bratka_

Zastanawiam się nad kupnem odkurzacza z nowej linii Bosch, silniejsze z natury. Reklamuje je tygrys. Zależy mi na poznaniu opinii osób, które mają tygrysa we własnym domu.

Gość GochaKokocha
Jednym słowem polecam. :) Czytałam opinię na temat nowych odkurzaczy Bosch i zdecydowałam się go zakupić. Mam model z turboszczotką, ponieważ pies łączy się z odwiecznym problemem wszędobylskiej sierści. Jednak Bosch rozwiązał za mnie ten kłopot. :)

Gość gość
Zgadzam się z koleżanką. Nowe odkurzacze od Boscha spełnią oczekiwania każdej gospodyni. ;)

Gość AjOua
Ja też go kupiłam jakiś miesiąc temu i jestem mega zadowolona. Cichy, wydajny, przyjazny alergikom. Polecam :)

Gość AjOua
@_Bratka_ wyposażony jest w filtr HEPA, który wyłapuje roztocza oraz ma klasę A reemisji kurzu. To oznacza, że wszystkie alergeny zostają w jego środku :)

Gość _Bratka_
Idealnie :) Jaki model Boscha ma zamontowane to cudo?

Gość AjOua
Ja akurat mam GL-30 ProPower 2.0, ale pozostałe z serii z tygrysem także go mają. :) Polecam!

Gość _Bratka_
AjOua, dlaczego zdecydowałaś się właśnie na ten model? Czym on różni się od innych?

Gość AjOua
@_Bratka_ Przede wszystkim jest bardzo wydajny, ale oszczędny i cichy. Poza tym w zestawie ma taką fajną szczotkę do twardych podłóg i parkietów :)

Gość gość
Sprawdź odkurzacz wodny Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl, mam taki i mogę go szczerze polecić. Pochłania wszelkie alergeny i nieprzyjemny zapach, posiada filtr Hepa, wymienne końcówki