Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już na pierwszej randce pytam się , czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość
"Ale dziewica jak sama nazwa wskazuję to kobieta ktora jako jedyna sie szanuje" x A chlebak, jak sama nazwa wskazuje, służy do przenoszenia granatów w wojsku :P

Gość gość
Naturalnie zakładam pewną możliwość, że jest ze mną wyłącznie dlatego, że w ten sposób ma łóżko co pewien czas, bo nie mieszkamy razem. Ale nie sprawia takiego wrażenia, lubi ze mną codziennie rozmawiać, lubi zwyczajne randki, domaga się nieustannej uwagi. Pewnie mnie sprawdza. :P Kłócimy się oczywiście z częstotliwością mniej więcej raz na tydzień. Ale rozmawiamy o tym i to wszystko jest dla mnie ważne. Jeśli to iluzja - smutne to, oczywiście, ale myślę, że jestem się w stanie z ową iluzją pogodzić, bo czuję szczęście.

Gość gość
19:58 To raczej naturalne, że mało wiem o życiu, nie mam doświadczenia, zapisuję jedynie swoje odczucia i obserwacje. :) :) :) Jeżeli to głupoty, to zechciej wytłumaczyć dlaczego tak jest twoim zdaniem. I podać wiek. :P

Gość gość
Nie źle widzę, że temat wciąż żyje, a już w nim nie uczestniczę od prawie godziny :D Pozdrawiam wszystkich tu autor :D

Gość gość
a czemu oddałaś sie seksualnie po 3miesiącach?

Gość gość
Bo chciałam. Tak jak chce się soku pomarańczowego. I nie żałuję. Żałuję wielu innych rzeczy w życiu, ale tego nie. :)

Gość gość
Większość kobiet bardzo chce seksu, ale większość z owej większości :P chce go w inny sposób niż mężczyźni. Dla nas, myślę, bardziej liczy się bliskość jego i zaspokojenie potrzeby z tym szczególnym mężczyzną.

Gość gość
gość dziś Bóg cie skaże za ten seks nieprokreacyjny

Gość gość
Bóg sam stworzył nam taką potrzebę, wiec na pewno nawet się trochę cieszy, że korzystamy, tak jak autor książki cieszy się, że ktoś ją czyta.

Gość gość
gość dziś tu autor Czy to ta mądra, koleżanka pisze ?

Gość gość
gość dziś Wiekszośc nie chce seksu tylko miłości przytulenia, wsparcia w trudnych sytuacjiach itp.

Gość gość
20:12 O jakim bogu jednak mowa? O Bogu chrześcijańskim, o Allahu, o Jahwe czy może o którymś z bogów greckich? Bardziej jestem skłonna uwierzyć w mój wyrok z ręki boga lub bogini greckich, bowiem ich zmienna i kapryśna natura o wiele bardziej pasuje do sprzeczności w życiu, a których nie są w stanie dobrze wytłumaczyć wyznawcy religii monoteistycznych.

Gość gość
20:17 No, bez tego trochę ciężko mi sobie wyobrazić jakikolwiek związek. Po to są związki - by życie było lepsze i łatwiej się wspólnie trwało. ;)

Gość gość
Bóg stworzył ludzi do spłodzenia potomstwa a nie do ******** w gumie czy po tabletkach anty

Gość gość
gość dziś Bóg cie skaże za ten seks nieprokreacyjny x A ciebie już najwyraźniej pokarał :P

Gość gość
mnie namawiają po 1miesiącu związku żebym poszedł z nimi sypiać i jak mam to ocenić? może ja to inaczej widze szacunek

Gość gość
20:21 to rób te dziecioki, i to jak najwięcej, bo ktoś będzie musiał zapierdalać na nasze emerytury w przyszłości :D

Gość gość
Jeżeli Bóg pokaże mnie za seks nieprokreacyjny, to pokaże również innych ludzi. Znajdziemy się potem oczywiście w piekle i naszą karą będzie kręcenie się w kółko wokół ogromnego kotła z wrzątkiem, czerwony zaś diabeł w kabaretkach będzie nas dźgał w pośladki trójzębem. W końcu jednak diabłu się znudzi, no bo ile można i zaproponuje nam orgię. :) :) :)

Gość gość
20.26 Niezła wizja :classic_cool:

Gość gość
Mój obraz Boga nie jest Bogiem chrześcijańskim, Allahem i Jahwe. Szanuję tę trójkę, ale są oni dla mnie bardzo niekonsekwentne, nierealistyczne i nielogiczne. Dlatego Biblia, Talmud i Koran są dla mnie jedynie książkami. :) Nie jestem w pełni ateistką, ale sądzę, że mojego Boga (albo Boginię - dla mnie ów ktoś nie ma płci jako takiej) dałoby się wytłumaczyć nauką albo też naukę wytłumaczyć owym Bogiem.

Gość gość
Oj, błąd, POKARZE, nie pokaże, od karać. :) Jedno jest pewne - mod właśnie przeniósł ten temat do działu erotycznego, więc chwała jemu/jej za samą obecność na tym zapomnianym przez Wielkiego Admina forum. :P :) ;)

Gość gość
autorze, czy według ciebie osoba która nie chce ślubu, dzieci, ma żyć w ciągłej cnocie z tego powodu? ja jestem ze swoim mężczyzna już 9 lat, nie chce wychodzić za mąż, nie chce mieć dzieci, jestem zwolenniczka konkubinatu, bardzo ważna jest dla mnie wierność, on jest moim pierwszym i jedynym partnerem, ja jego druga ale też i ostatnia, d***** to kobieta która to robi po kątach z byle kim , a nie kobieta która miała 1/23/4/... partnerów z miłości według ciebie wdowa rozwódka ma juz zawsze być sama? puknij sie w głowe to może zmądrzejesz

Gość gość
miała 1/2/3/4... - miało być

Gość gość
Autor nie będzie ci w stanie chyba odpowiedzieć, bo temat został przeniesiony z Dyskusji Ogólnej. :)

Gość gość
18:48] Bo ta druga formą "tą" jest dopuszczalna gdyż wyznacza miernotę, a że miernoty jest mnóstwo, przeto dopuścili :-)