Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muskularna, wyrzeźbiona sylwetka u faceta a dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam, dziewczyny, czy podobają Wam się faceci szczupli, wysocy z dużymi, wyrazistymi mięśniami i wąziutką talią? Nie mylić z karkami, gdzie oprócz dużego bicepsa wisi spora opona...

Gość gość
Jeżeli chodzi o mnie a jestem uważana za bardzo atrakcyjna, to tylko taki mężczyzna zwróci moja uwagę. Sama trenuje od kilku lat I nie wyobrażam sobie być z kimś, kto woli piwko wieczorem i tłuste jedzenie. A niestety nasi panowie to tak 70 % żyję i uważa że są niczego sobie. :-P:-P Dlatego też nie dziwię się kobietom, że często wiążą się z obcokrajowcami,oni o siebie dbają :)

Gość gość
Też tak kiedyś myślałem i nie narzekam na powodzenie u kobiet, chociaż nie jestem typowym roochaczem, ale coraz częściej spotykam się z opinią, że jestem "zbyt kwadratowy" i przydałoby się trochę brzuszka żeby pomiziać... Człowiek pot wylewa, a tu tak jest doceniony - ręce opadają...

Gość gość
no nie wiem, czy taki przeciętny np. obcokrajowiec - dajmy na to turas, czy rumun, bułgar o siebie dbają... a uroda niemiecka - przepiękna, co? taka bylaby wasza corka

Gość gość
Dokładnie, nikt nas ( dbających o siebie) nie doceni za nasze starania. My kobiety ćwiczące siłowo, tak siłowo, nazywane jesteśmy męskimi kobietami.. mi akurat takie słowa krzywdy nie robią, wiem jaki jest mój kanon piękna i wiem do czego dążę :) To trudna droga, ucząca pokory, dyscypliny i siły, cierpliwości oraz wieeelu innych cech ale jakże satysfakcjonującą :) Właśnie leżę i czuję jak mój organizm potrzebuje regeneracji po wczorajszym treningu pleców i bareczkow :) Kazeinke popijam i relax ;) To świetne uczucie kiedy robisz coś dla siebie.

Gość gość
Świetne uczucie. Uczucie jeszcze lepsze, kiedy pracuje się bez wspomagania chemią. Ogromne ilości nabiału, wiele wyrzeczeń i ogromna satysfakcja z samopoczucia i siły. Raczej nie robię tego dla wyglądu, bo widać, że nikt tego dziś nie docenia.

Gość gość
a co u faceta jest najmniej ważne? twarz, sylwetka, czy zaradność? jaką kolejność byście typowały?

Gość gość
Najmniej ważne? Hm ciężkie pytanie, myślę że w zależności od wieku każda kobieta wymieni inaczej. Ja lat 28, najmniej twarz :) kochać można za wiele fajnych cech a zardnosc jest bardzo ważna. Nie oszukujmy się. Nie mowie o tym ze facet ma być nadziany, zardnosc to umiejętność Radzenia Sobie w mniej lub bardziej wymagających sytuacjach. Kolejność: zaradnosc, sylwetka i twarz :) Z tego co podałeś :) A więc kolejność:

Gość gość
dokładnie odwrotna kolejność, jaką wytypowałbym ja, jako facet może bym się zastanawiał, czy sylwetki nie dać na I miejscu:)

Gość gość
Jestem atrakcyjną kobietą nawet bardzo. Nie podobają mi się mężczyźni z siłowni. Na pierwszym miejscu cenie zarodnosc i inteligencje potem twarz na samym końcu figurę. Według mojego gustu najatrakcyjniejszy mężczyzna to taki ani za chudy ani za gruby.

Gość gość
faceci z siłowni kojarzą Ci się z typowymi karkami - szeroki na górze i szeroki na dole a wyobraź sobie faceta szczupłego, ale ze sporymi mięśniami - dość szeroki w barkach, wąziutki w talii, o bardzo niskiej zawartości tłuszczu

Gość gość
Dziś zobaczyłam niejakiego Bartosza Waga na pomponiku. Wygląda ochydnie wcześniej przed siłownia to był nawet przystojny. Właśnie tak wyobrażam sobie mężczyzn z siłowni zero w tym męskości!

Gość gość
Autorze ale nie pisz tak szczegółowo bo moja wyobraźnia pracuje .. :)

Gość gość
I jeszcze jedno gejowi to on może się podobać ale nie mnie kobiecie pełnej kobiecości, która potrzebuje mężczyzny!

Gość gość
20.34 a dla Ciebie to facecik w rórkach? Męskość, wg Ciebie to?

Gość gość
gość dziś 20.34 a dla Ciebie to facecik w rórkach? Męskość, wg Ciebie to? xxxxxxxxxxx dobrze postawione pytanie

Gość gość
gość dziś Autorze ale nie pisz tak szczegółowo bo moja wyobraźnia pracuje .. usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxx wąziutka talia i widoczne każde włókno mięśniowe, szerokie plecy na górze i wąskie na dole - klasyczny trójkąt:) i do tego aktualnie wolny od niedawna:)

Gość gość
Widoczne każde włókno mesniowe o nie tylko nie to!!!

Gość gość
masa tutaj kluseczek, dla ktorych kafe, to cale zycie, wiec co Ci maja powiedziec autorze;)

Gość gość
Co ty pierdzielisz facet. Ciężko zrozumieć że nie każdej kobiecie podoba się taki któremu włókna wychodzą. Chyba zaraz zwymiotuje słowo daję mówię to ja kobieta o nienagannej figurze

Gość gość
o kurcze, a ja jako kobieta nie rozumiem, jak może się coś takiego nie podobać u faceta - fajne górki i dołki na plecach... mmmmm... rozmarzyłam się... czemu was tak mało....

Gość gość
Na pudelku jest taki muskularny szczurek

Gość gość
.nie każdej,ale na pewno jednej na kafe . Ile masz lat? Wolny od niedawna przystojniaku :)

Gość gość
gość wczoraj .nie każdej,ale na pewno jednej na kafe . Ile masz lat? Wolny od niedawna przystojniaku usmiech.gif 31:D

Gość gość
Ja tam zauważyłem, że dziewczyny bardziej lecą na otłuszczonych facetów niż tych szczupłych dbających o siebie. Nawet taki jeden co mu fałdy zwisały i był obrośnięty tłuszczem został ojcem a ja fajny, kulturalny i przyzwoicie wyglądający nie byłem nawet na randce. Nawet miałem jakiś czas kompleks płaskiego brzucha. Teraz dochodzę do wniosku, że kobiety są na prawdę dziwne i nie powinienem robić sobie wyrzutów sumienia za to, że mam płaski brzuch.

Gość gość
A co mi po sylwetce, jeśli oleju w głowie nie będzie?

Gość gość
A co ma wspólnego olej w głowie z sylwetka? Ty żyjesz stereotypem półgłówka z bramki dziewczyno. Facet który o siebie dba to skarb! :) Pomysl tylko.. taki brzuszek . Mm..

Gość gość
Fajnie jak partner o siebie dba i jest dla nas atrakcyjny. Ale tak szczerze, jestem kobietą, mam 27 lat i wygląd, nie jest dla mnie taki ważny.

Gość Deviant
Jakie podchody pustaków.:D Wiadomo że tu tylko o seksy chodzi.;)