Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z dedykacją

Polecane posty

Gość gość

Każdy kogoś ma, komu chciałby coś zadedykować, wiersz, piosenkę. Często ten KTOŚ, to tylko wspomnienie .

Gość gość
Fajny temat :)

Gość gość
już nigdy sie nie poniże :) Zaden pusty człowiek nie wyśmieje moich uczuć ! i nie bedzie dedykacji ,naiwną juz nie jestem !

Gość gość sisi
No fajny temacik.

Gość gość
dla niego - nigdy go nie zapomnę Podarowałam Ci dziś swój skarb chowany we wnętrzu mego skrytego istnienia Zapleciony w warkocze wspólnie odczuwanych myśli i przykryty pajęczyną niepewności... Podarowałam Ci dziś swój skarb zamknięty w skrzynce oczekiwanych na spełnienie marzeń Razem z wypłowiałymi zdjęciami i wspomnieniami z minionej przeszłości... Podarowałam Ci dziś swój skarb nieświadomie dając jednocześnie cząstkę siebie Zamkniętą w domku z kart niszczonym przez złowrogi podmuch niczyjego wiatru... Podarowałam Ci dziś swój strach I proszę zachowaj go dla siebie

Gość gość
z dedykacją dla ukochanej -> ❤️ <- :)

Gość gość
Każdy ma ta jedna noc majową Każdy swą alejkę mroczną ma Każdy spośród nas w milczeniu stał Pod niebem wśród gwiazd Każdy wyszeptał Kocham Cię Najprostsze z wszystkich słów Każdy też choć raz usłyszeć mógł Do jutra bądź zdrów Lecz tylko ja i ty tylko nas Pogubił w mgle majowy świt Nikt w twoich oczach gwiazd nie szukał Szary zmierz do naszych tylko pukał drzwi Każdy zna miłosną pieśń słowika Każdy zapach burz wieczornych zna Ale naszych snów nie widział nikt Ty tylko i ja 😍

Pusto. Bez Ciebie nie ma niczego. Nie ma uśmiechu. Nie ma złości. Nie ma radości. Nie ma litości. Nie ma zazdrości. Nie ma gniewu. Nie ma sensu. Jesteś wszystkim... Blask oczu zniknął i nie wiem, czy wróci. Nie ma we mnie uczuć. Nawet sól straciła smak. Już każda potrawa będzie jałowa. To zepełnie jak ja. Jesteś wszystkim, lecz nie ma Cię ze mną. Przestałam istnieć... M.

Powiewem wiatru jesteś, rześkim chłodkiem na skórze; upragnionym w lecie, gdy słońce w górze, w zenicie świeci rozpalajac zmysły plażowicza. Pieścisz dłonia, jak promień jego dotykasz. Bladość znika, a Ty kolorujesz; Swoim blaskiem nadajesz zlocista opalenizne. I czekam. Zn9w czekam do lata. Zapamiętale ubarwiłeś myśli- złote myśli dzieki Tobie co dzien. O! Słońce... M.

Gość gość sisi
Szczęściara z niej...tej ukochanej.

Gość gość
Ale to piękne gośćM🌻

Trudna nasza miłość. jesteś blisko, czuję Twój puls, Twoje serce - ono bije coraz szybciej. w jednym momencie, oddajesz cześć - mojemu cialu. czuje to. wiem. reagujesz na me ciepło. bije ono dla Ciebie - temperatura wzrasta. zawrotne tempo, nie ma zawrotu glowy. myslę... nie pozwalam zawładnąć swą duszą tej chwili. ukradłes radość - intuicja węszy. jest nieufna i czujna. nadzieje blakną . mam Twoje ramię, lecz korpus leży w oddali. tam jest serce, głucho dudniąc szybciej i szybciej; leży odwrocone plecami do moich oczu. one widzą prawdę. boisz się, czujesz lęk, że ujrzę coś, czego nie chcesz dla Siebie. chcesz mnie, pragniesz dotknąć, a ja oddalam się, choć ciepło przyciąga kuszącym dotykiem. - nie pozwalam, Ty ròwnież. istniejąca lina między nami czeka, aż przeciągnie ją ktoś na swoją stronę - wiernie wyczekuje, spoczywa wyczulona... dusza - nieodłączna towarzyszka ciala. serce - wspólnik mozgu. drżę i waham się - spółka jest bliska rozpadu. to zjawisko nie występuje w naturze. dzieli nas przestrzeń - nie ma wyboru. jest zmuszona przez nas. M.

Gość wspomnieniowo
Łza Joanna Drażba Kap... i spadła. Roztrzaskała się o realia. A toczyła się tak spokojnie po twarzy. Po twarzy bez wyrazu, przeźroczystej. Lecz cicho! Bo dusza tej mgły jeszcze marzy. Kap... i spadła. Rozbiła się o rzeczywistość. Była zbyt słaba, nieziemsko delikatna. Przeraziła ją wymarzonych perspektyw mglistość. Ona jest przecież dziecinnie jedwabna i księżycowa. Kap... i spadła. Zderzyła się z prawdą. Łza, która szuka szczęścia i oparcia A spotyka się z bezlitosną pogardą I brakiem tolerancji, współczucia. Boi się starcia. Kap... O nie! Już nic nie spada. Skończyły się łzy. Brak im sił na rzeczywistość. Zrozumiały, że nic nie pomogą, Są cicho. Chcą zachować swoją swoistość. Nie ma już nic, co by mogło spływać po twarzy. Nie ma już łez, które załamywały promienie świata. Nie ma już sił na płacz. Każdy swą wartość waży i zdejmuje odważniki. A może waga jest zepsuta?

Gość gość ktoś
Cóż życie jest warte bez przeznaczenia, bez drogowskazu, bez sensu istnienia . Bez światła w tunelu i latarni na skale . Cóż warte gdy znowu tracisz w nie wiarę . Bez nadziei , miłości , słodkich uniesień i namiętności . Bez ciał splecionych w intymnym szale , bez pocałunków palących żarem . Bez dotyku dłoni drżących i bez smaku ust gorących . Bez zatracenia i szalonej ekstazy , bez tego wszystkiego o czym każdy z nas marzy...

Gość gośćszarik
Szybsi od Xeroxa...hahaha etatowe zjeby

Gość wspomnieniowo
Paulo Coelho — Czarownica z Portobello miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka.

Gość gość
"Miłość dobrze się kończy, gdy się nie kończy". Dla ukochanego - ❤️ :)

Gość gość ktoś
Dla wszystkich samotnych...:)

Gość gość
jestem taka samotna :(

Gość gość ktoś
Szarik to idiota...

Gość gośćszarik
gosc idiota...sprawdz na Forum i w literaturze..."Idiota"autor znany...

Gość gośćszarik
nie wierzcie etatowym zjebom...internet tez moze byc prawdziwy!

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=2pdqLJj0FCo Że nie dałaś mi MAMO Zielonookich snów Nie żałuję... Że nie znałam klejnotów Ni koronkowych słów Nie żałuję... Że nie mówiłaś mi jak szczęście kraść spod lady I nie uczyłaś mnie życiowej maskarady Pieszczoty szarej tych umęczonych dni nie żal mi, nie żal mi Nie, nie żałuję Przeciwnie bardzo ci dziękuję kochana Żeś mi odejść pozwoliła Po to bym żyła tak jak żyłam

Gość gość
dla Mariuszka 😠 zeby nie grzal juz mojego łóżka 😡 wypad!!!!