Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam lęk przed wyjściem z domu. Pomocy! Jak to leczyć?

Polecane posty

Gość gość

Napakowani do monstrualnych rozmiarów, sterani życiem wyrokowcy tylko czekają, aż moja skromna, acz wybitnie szlachetna osobistość opuści własne domowe zacisze i wystawi ryj za próg ciepłego, rozświetlonego blaskiem domowego ogniska lokum, a wówczas grubokostna, endomorficzna piącha, osadzona na nadgarstku grubości mojego ramienia natychmiastowo ugodzi mój szlachetny i niebywale atrakcyjny ryj, pozbawiając mnie przedniego uzębienia i skazując na dożywotnie niezaroochanie. Kapujecie? Nic dziwnego, że kobiety na nich lecą, a nie na takiego J*BANEGO LAMUSA jak ja! Bo ja nie zapewniam POCZUCIA BEZPIECZEŃSTWA! KAPUJECIE K*RWY?!

Gość gość
o ja cię nie pierdolę wystraszyłem się tego posta :/

Gość gość
Dobry post. Mocny i inteligentny. Niestety 98% osob z kafe go nie zrozumie a juz z pewnoscia nie kobietony

Gość gość
Nie spełnisz poczucia bezpieczeństwa bo skończysz w więzieniu i inny będzie posuwał twoją kobietę.Przecież to oczywiste :-)

Gość gość
100/10:D Świetna....wręcz doskonała interpretacja odczuć osób ciężko doświadczonych przez jedno z największych k***wstw dzisiejszych czasów-nerwicą lękową i społeczną fobią.

Gość gość
Mam problem zawarty w tytule ale sam post jest obrzydliwy, trywialny i prześmiewczy wręcz

Gość gość
To jak to leczyć?

Gość gość
fobia jest najczęściej nieokreślonym lękiem a nie lękiem przed określoną osobą czy grupą osób można nie lubić wychodzić z domu w ogóle ja nie mam problemu z wychodzeniem z domu ogólnie, nie lubię za to załatwiać czegoś u lekarzy, nie lubię terminowych wizyt itp

Gość gość
Też tak mam, mam 25 lat, ehhh...

Gość gość
mi niestety leki nie pomagaja