Go艣膰 Asiaa Napisano Wrzesie艅 19, 2019 Mo偶e jednak po prostu w贸zki s膮聽tak dobre i popularne, 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b je kupuje. Mnie to nie dziwi, bo cenowo wychodzi bardzo korzystnie a jako艣膰 jest bardzo dobra. Sama zdecydowa艂am si臋 na nowszy model- e/type i jestem z niego bardzo zadowolona;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 23, 2019 te dwa nowe modele anexa wygl膮daj膮 ultra nowocze艣nie jak dla mnie, a ceno super wychodz膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosia Napisano Wrzesie艅 24, 2019 Ja kupi艂am e-type i jest mega z wygl膮du i technicznie聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PauulinaWalski Napisano Wrzesie艅 25, 2019 A czy gdzie艣 w 艁odzi stacjonarnie mo偶na kupi膰/zobaczy膰 mo偶e nawet najpierw ten w贸zek? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 25, 2019 anexy maja bardzo dobre ko艂a i to jest ich g艂贸wny atut, a jest bardzo wa偶ny, amortyzacja - rewelacja Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 renaaatkaaaaaa Napisano Wrzesie艅 26, 2019 jak tyle os贸b poleca anex - to nie masz czego szuka膰, na pewno b臋dziesz zadowolona, a spacer z dzieckiem b臋dzie przyjemny Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 27, 2019 Dnia 25.09.2019 o 06:58, Go艣膰 PauulinaWalski napisa艂: A czy gdzie艣 w 艁odzi stacjonarnie mo偶na kupi膰/zobaczy膰 mo偶e nawet najpierw ten w贸zek? no w 艁odzi to na sto procent obejrzysz anexa, wejd藕 na stronie i wyszuka Ci wszystkie mo偶liwe sklepy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Annkana Napisano Wrzesie艅 28, 2019 W Bobo W贸zki sprawd藕 w 艁odzi i widzia艂am je w Tik Taku na Pabianickiej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 OlgaOlgaOlga Napisano Pa藕dziernik 9, 2019 Og贸lnie na stronie www anexa jest wyszukiwarka sklep贸w w kt贸rych s膮 dost臋pne ich w贸zki, mo偶na 艂atwo sprawdzi膰 wpisuj膮c tylko nazw臋 miasta Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 joannnaa Napisano Pa藕dziernik 10, 2019 dobry to taki, kt贸ry lekko si臋 prowadzi, 艂atwo sk艂ada i mo偶na go przewie藕膰 w baga偶niku. My mamy w艂a艣nie taki - anex m type, m贸wcie co chcecie, ale dla mnie to by艂 najlepszy wyb贸r Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Inga Napisano Pa藕dziernik 11, 2019 My tez mamy Anexa i jeste艣my bardzo zadowoleni. W贸zek warty swoje ceny w 100% Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
elizamatejko987 0 Napisano Sierpie艅 14, 2023 My mamy anexa i jeste艣my zadowoleni. Lekki w prowadzeniu, wygodny dla dziecka i dla nas w prowadzeniu. Ma te偶 艣wietn膮 amortyzacj臋聽 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach