Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy homosieTransy pedoZooNekroFILE a Normalni maja rowny kregoslupMoralnyEtyczny

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcialbym zrobic pewien wywiad i na tej podstawie stworzyc pewna statystyke co do osob z zaburzeniami seksualnymi. Niechodzi mi w tym temacie by owa nienormalnasc napietnowac ale by dowiedziec sie czemu swej choroby nie chca leczyc,czym sie kieruja i dlaczego wypaczaja definicje normalnosci,moralnosci,etyki,kultury osobistej. Co Polacy tak na prawde mysla,bo to ze pelna tolerancja jest to wiadomo. Watek niema na celu w jakikolwiek obrazic"odmiencow" lecz zbadac czym sie kieruja swa postawa. Sprobujmy wyciagnac wnioski a moze znajdziemy przyczyne i razem dla ich dobra pomozemy im. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
0/10 godzina 23 a wam nie nudzi się zakładać dalej tych prowokacji ? :D

Gość gość
Homoseksualiści biseksualiści aseksualisci są normalni to tacy sami ludzie jak wy co wam do tego kim są robią wam krzywdę? Spójrzcie na siebie

Gość gość
PS po drugie homoseksualizm to nie jest choroba bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez amerykańskie towarzystwo psychiatryczne i przez WHO w latach 70 xx wieku to autorze tego tematu to ty jesteś nienormalny a nie oni

Gość gość
Homoseksualizm jest normalny w przeciwieństwie do was kretyni weźcie to pod uwagę

Gość gość
Debilu nie obrażaj homoseksualistów bo ja nim jestem i sobie nie życzę i bym ci przypierdolił jak bym cie spotkał

Gość gość
Nie prosilem o wulgaryzmy i sam ich nieuzywalem. W stosunku do mnie i tematu stosujecie ostre slowa i ostra forme wypowiedzi. Czy w takim razie reakcja na ten temat w sposob arogancki,brutalny nie jest reakcja osob ktore maja ten problem i wiedza ze zle postepuja i nie maja srodkow na leczenie? Swiatowa organizacja....moze sobie wykreslac co chce ale tylko na papierze a to co w sumieniu,duszy,sercu,umysle niczym niewykresli. Jak raka by wykreslila to tez kazdy powie ze rak to juz nie choroba bo ktos tam wykreslil sobie? Zreszta pisalem tez o pedofilach,nekro,zoo wiec nie jest to prowo a tylko "doswiadczenie". Sam toleruje homoseksualistow ale reszty to juz nie(pedo-nekro-zoofilow) Prosze o rozsadne wnioski i w lagodnej formie wasze opinie,poglady. Prosze rowniez nie obrazac w sposob wulgarny zadnych wymienionych rodzajow choroby. Prosze rowniez o tolerancje dla autora wszak jestesmy tolerancyjni mimo iz problem jest burzliwy. Dziekuje.

Gość gość
23:12 Jaka tolerancja co do osob odmiennych pogladow w tym momencie sie kierujesz obrazajac mnie jako autora? Czy uwazasz,ze dana osoba odmiennych orientacji tolerancja byla po to tylko by homoseksualizm nabral pewnych praw i przywilejow do nietolerowania osob odmiennych pogladow i mowiacych o tym,chcacych sie dowiedziec co tak na prawde kryje sie za tym ze jeden rodzi sie hetero czyli wg wzoru czegos normalnego a drugi zostaje homoseksualista z niewiadomego powodu? Prosze o kulture wobec mnie od osob homo,bo przykro mi jest gdy patrze,czytam jak dwulicowi sa.Walczyli o tolerancje sami jej nie dajac innym.