Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Lubie piec ciasta, jakie polecacie ciasto do upieczenia?

Polecane posty

Zastanawiam sie co by tu upiec i nie mam pojecia. Jakie lubicie najbardziej? Powoli tez mysle nad switecznymi ciastami jakie bym mogla upiec.

Gość gość
- sernik królewski - ciasto marchewkowe - rolada biszkoptowa z galaretką - szarlotka - piernik te ciasta robie regularnie bo mi wychodzą i innych nie umiem :classic_cool:

sernik krolewski to jaki? W czym jego wyjatkowosc? Czym sie rozni od zwyklego?

Gość gość
twoje ciasto to bym zjadl:Ppodejrzewam ze marchewkowe mogloby byc dobre chociaz jeszcze nigdy nie jadlem

Ja nie jadlam i nie robilam jeszcze marchewkowego wlasnie. Ale mam chec zrobic cos mniej zdrowego..

Gość gość
mi ise wlasnie wydaje ,ze marchewkowe to zdrowe przeciez to witaminy chyba ,ze sie podgrezwa i witaminy uciekaja

Gość gość
sernik krolewski to jaki? W czym jego wyjatkowosc? Czym sie rozni od zwyklego? x ciasto jest z dodatkiem kakao, wpisz w googla to zobaczysz :P troche z tym roboty bo ciasto trzeba zamrozic a potem trzeć na tarce, ale uwielbiam ten sernik, zawsze mi sie udaje i kazdemu smakuje :P polecam strone ilovebake.pl dziewczyna ma fajne przepisy

Rogaliki z makiem lub czekolada:D...szarlotke z sosem waniliowym, albo strucle makowa:P