Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonaaa23333

prawo jazdy 2015 robi ktos jeszcze

Polecane posty

Gość iwonaaa23333

Czy ktoś z Was jest w trakcie robienia prawa jazdy bądź zamierza się jeszcze zapisać w tym roku ? ja jestem w trakcie robienia, czeka mnie jeszcze tydzień teorii a za w następny czwartek zaczynam jazdy, bardzo się tym wszystkim stresuje czy zdąże zdać bo w styczniu jadę do Niemiec, i nie ukrywam,że chciałabym jechać już swoim autkiem... Gdzie mogę znaleźć oficjalne pytania na prawo jazdy ? Uczę się ze strony ltesty.pl ale nie wiem czy to są TE pytania...

Gość iwonaaaa23333
To jeszcze raz ja :) Nikt sie nie odezwie ?

Gość gość
Nie zdazysz wiec sie nie stresuj. A pozatym troche pokory. I perzed jazda do obcego kraju najpierw dobrze w swoim sie naucz jezdzic.

Gość gość
dlaczego miałabym nie zdążyć? Myślę,że powinnam zdążyć, ewentualnie nie zdąże odebrać dokumentów. Z moim instruktorem jestem tak dogadana,że będzie mnie wciskał na wszystkie wolne terminy i sam powiedział,że napewno się wyrobie. Niestety mieszkam w Niemczech i tam pracuje a nie mogę sobie pozwolić,żeby zostać w Polsce, specjalnie wzięłam dwa miesiące urlopu bezpłatnego,żeby te prawko ogarnąć :) Uprzedzając pytania, nie, nie mogłam robić prawka w Niemczech.

Gość gośćfd
mnie prawo jazdy zajelo ok 9 miesiecy ..teoria za 1 praktyk za 8 zdawalm w 2015 .

Gość gość
Ja jestem zapisany. Mam 10 godzin jazd za sobą. Instruktor mi mówił, że te przepisy mogą się jeszcze przesunąć, więc można robić. Ale jak one wejdą i nie zdążę zdać, to rezygnuję. W grudniu może uda mi się podejść do egzaminu.

Gość gość
Może i szybko wyjeździsz wszystkie jazdy ale w niektórych miejscach jest długi czas oczekiwania na termin egzaminu praktycznego. A ciężko jest zdać za pierwszym razem

Gość gość
a oplaca się teraz zapisac? wiadomo zima idzie , snieg, slizko..

Gość iwona23333
dziękuje za odpowiedzi... Liczę się z tym, że mogę nie zdac za pierwszym razem ale na egzamin mogłabym spokojnie sobie przyjechać z Niemiec (mam około 200 km), zależy mi przede wszystkim,żeby zaliczyć kurs, zdać egzamin teoretyczny i podejść do egzaminu praktycznego. Na przykładzie kolegi wiem,że czas oczekiwania na egzamin to u nas jest pare dni więc liczę,że dopisze mi szczęście.

Gość gość
Ja dopiero się zapisałam na kurs na prawo jazdy do szkoły www.koszela.com.pl i w przyszłym tygodniu zaczynam zajęcia z teorii. Testów jeszcze żadnych nie robiłam więc nie pomogę, ale też nie mogę się doczekać aż będę miała prawko