Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111262626

Czy warto do niej napisać i Jeśli tak to co?

Polecane posty

Gość 1111262626
ja sadze ze umiarkowanie aplikuje swoja uwage --- ale w praktyce pewnie wychodzi na to ze albo poswiacam za mało albo za dużo -- zresztą chyba gdyby któraś była zainteresowana nie przeszkadzałby jej nadmiar a ewentualny niedobór sama by uzupełniała inicjatywa --- choć z drugiej strony juz dwie (w tym poprzednio opisana) znajome zabiegały o moją uwage i baaardzo sie na tym przejechałem

Gość gość
może faktycznie źle odbierasz sygnały. W ogóle to nie całuj dziewczyn które dobrze czy długo znasz. Zauroczenie raczej rodzi się od początku znajomości a nie po długich miesiącach czy latach. Jak będziesz w klubie to poobserwuj jak faceci podrywają dziewczyny. Jak facet jej się spodoba to panna się uśmiecha, mizdrzy, poprawia włosy. Jak chcesz poderwać dziewczynę to nawiąż z nią najpierw kontakt wzrokowy, jak zauważy że się na nią gapisz i też będzie patrzyła i się uśmiechnie albo zarumieni to będziesz widział że jesteś w jej typie a jak zauważy że patrzysz ale nie będzie na Ciebie patrzyła albo będzie strzelała miny do koleżanek to znaczy ze nie jestes w jej typie.

Gość gość
coś tu jest nie tak. Kobiety nie zabiegają o uwagę faceta który im się nie podoba. Albo to są jakieś cnotki niewydymki które chciałyby ale się boją albo jesteś faktycznie typem super kumpla. Mam takiego kumpla którego uwielbiam, mogłabym z nim spędzać cały czas, fajnie mi się z nim gada, nadajemy na tych samych falach ale jako facet-partner jest dla mnie nie do przyjęcia.

Gość 1111262626
Niewiem ogólnie bardzo towarzyski jestem i nie mam problemu z kims sie spotkac itp a tamte dwie no cnotkami niewydymkami nie byly obie tuz po tych incydentach ze mna ogarnely sobie facetow z ktorymi oporow nie mialy---- a co do kolezanek tez tak mysle ze chyba znajome gdyby byly zainteresowane pokazalyby to jakos - ale akurat ta jedna to taka dosc daleka znajoma- znajoma znajomych baredziej - nawet nie imprezujemy razem

Gość gość
wiele dziewczyn jest bardzo łatwych i niektórzy faceci mogliby przelecieć co drugą napotkana na ulicy ale trzeba dobrze wyglądać i być pewnym siebie. Kobiety mają także dobrze wyczulony węch, jak facet ładnie pachnie to już 1/3 sukcesu. Nie wiem czy wiesz ale wiele ludzi na podstawie zapachu drugiego człowieka nieświadomie "wyrabia sobie" jego wizerunek. Zainwestuj w dobry perfum

Gość 1111262626
a moze dzis ktoś coś dopowie doradzi :P