Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tysiące imigrantów ukrytych w ciężarówkach codziennie wjeżdża do Polski

Polecane posty

Gość gość

Siedzicie na tyłkach i bierne parzycie, a tysiące imigrantów ukrytych w ciężarówkach codziennie wjeżdża do Polski

Gość gość
Wiem, bo ogłądałam reportaż na ten temat. Wypowiadali się celnicy i policjantka z komendy. Celnicy mówili, że oni robią na tempo i jeśli nie ma jakichś podejrzeń czy podstaw to nawet nie sprawdzają ciężarówek, bo nie ma czasu na to. A policjantka, że policjanci przypadkiem podczas kontroli drogowej zatrzymali ciężarówkę pełną imigrantów i że ona nie wie ile takich ciężarówek jest w Polsce, ale może być dużo...

Gość gość
Pis przyjmie islamskich imigrantów: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przyszly-szef-MSZ-Witold-Waszczykowski-uchodzcy-w-Polsce-beda-bezwzglednie-sprawdzani,wid,17974341,martykul.html

Gość gość
Pis przyjmie imigrantów: http://wiadomosci.wp.pl/kat ,1342,title,Przyszly-szef-MSZ-Witold-Waszczykowski-uchod zcy-w-Polsce-beda-bezwzglednie-sprawdzani,wid,17974341,marty kul.html

Gość gość
To z************e pod sejm i utrudniajcie życie politykom bo to ich wina k****. A dla kierowdów ciężarówek polecam zamontować Syrene DSE - broń dźwiękowa. Gwarantuje ze będa s*******ac jak szczury z cięzarówek , nie masz szans zeby ktorys próbował to rozwalic, rozrywa uszy

Gość gość
Broń dzwiekowa i tyle

Gość gość
Pis przyjmie imigrantów (...) X Wiedziałam! Trzeba było głosować na Korwina!

Gość gość
Chcieliscie pis ?? To macie :D

Gość gość
Dopiero jak zrobią zam/ach w Polsce to się obudzicie, ale wtedy już będzie za późno... :o